Olohuoneen marmoripöytä

Olin ilahtunut, että mies oli jaksanut hakea perjantaina pitkän työviikon päätteeksi Vepsäläisen varastolle saapuneen uuden olohuoneen pöydän. Itse olin viettämässä iltaa työkavereiden kanssa, ja tiedustellessani aiemmin Petrin innokkuutta ajella kotiin varaston kautta vastaus oli lievästi sanottuna nihkeä. Hän oli tullut kotiin työmatkaltaan edellisenä yönä, ja oli aamulla hieman kiukkuinen, kun sekä kahvimaito että vessapaperi oli päässyt loppumaan herran kahden päivän reissun aikana. Voi sentään.

Adea Plateau sohvapöytä

No, kuten kuvasta näkyy, pöytä pääsi kotiin. Seuraavan kerran hän kiroili kantaessaan melkoisen raskasta marmorilevyä yläkertaan, mutta ilahtui kuitenkin siitä, että tämä kyseinen huonekalu ei vaatinut sen kummempaa kokoamista kuin kannen laskemisen paikoilleen. Mutta sitten taas kiukutti, kun tuli niin paljon styroxia ja muuta roskaa, kun vasta vähän aikaa sitten käytiin kaatopaikalla, ja mihin hän nyt nämä laittaa kun roskiskin on täynnä.


Mutta rauhoituttuaan totesi, että on kyllä hieno pöytä. Kysyin, että muistatko missä ihailtiin tuollaista viime kesänä. Ei muistanut. Kerroin, että yhdessä asuntomessukohteessa. "Jaa", hän totesi, "katselin enemmän niitä elementtisaumojen viimeistelyjä".

Mukavaa illan jatkoa,

Mervi

Kommentit

 1. Meillä on ihan samanlainen sisustus-örrimörri :'D

  VastaaPoista
 2. Ettehän ole edellistä Muuton around sohvapöytä myymässä? :)

  VastaaPoista
 3. Miehet!!!
  Kaunis pöytä. Meillä melkein innostuttiin kun kuvaa pöydästä miehelleni esittelin. Joten, ei tiedä vaikka meillekin kotiutuisi, varsinkin kun ensireaktio oli positiivinen.:)

  VastaaPoista
 4. Kaunis pöytä ja marmori on kylä ihana materiaali. Melkein unohdin, että mikä teillä oli se vanha pöytä. Pöytä kyllä sopii täydellisesti, aivan ko olisi ollut aina tossa. Sopivan korkuinenkin, kun joskus näkee liian korkeita sohvapöytiä tai ei minuun silmää ole miellyttänyt.

  VastaaPoista
 5. Voi Petriä...varmaan se aika kuukaudesta tai jotain :D Kaunis pöytä. sopii upeasti teille ! Meidän diy-versio itkee vieläkin aitoa marmorikantta, ei meinaa oikea sävy tulla vastaan. Tai sitten pilkunviilaajalla viiraa...

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis pöytä! Voin kuvitella, että painava tuo on ollut :-)

  VastaaPoista
 7. Ihana pöytä, niin kaunis! Varmasti kaiken vaivan väärtti ;)

  VastaaPoista
 8. Tosi kaunis pöytä, ottaisin heti meillekin :-) Mutta hei, toi kahvimaidon loppuminen on kyllä kriiseistä pahin - etenkin viikonloppuaamuna!

  VastaaPoista
 9. Tuo pöytä on aivan ihana. Näenkö oikein, että jalat nousevat kulmien eteen niin, ettei terävistä kulmista saa osumaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, pöydän jalat nousevat kulmien eteen. Sääret kiittävät hyvää suunnittelua ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit