Kriittinen lukijapalaute!

Olemme saaneet kriittistä lukijapalautetta. Palautteen mukaan rakentaminen näyttää suorastaan lapsellisen helpolta ja tämän vuoksi palautteen antajassa on herännyt orastava ajatus omasta rakennusprojektista!!! 

Saatuamme kyseisen palautteen, päätimme mieheni kanssa pitää asian tiimoilta toimituspalaverin. Totesimme, että projekti on sujunut tähän mennessä hyvin ja aikataulussa. Suuri kiitos tästä kuuluu yhteistyökumppaneille. Toki projektiin on kuulunut myös pientä hienosäätöä ja suuri määrä näkymätöntä työtä, mutta kaiken kaikkiaan kokemus on ollut positiivinen. Päätimme myös jatkossa kommunikoida asiosta entistä suorempaan, jotta emme johtaisi ketään harhaan.

Rakennusprojekti on sisätyövaiheessa. Kaikki sisätyöt meillä hoitaa Presion. Presionin lisäksi projektiin tulee tässä vaiheessa mukaan sisustusarkkitehti Maarit Hiltunen. Uskomme, että Maarit auttaa meitä rakentamaan kodista kauniin sekä toimivan kokonaisuuden. Aikaisempiin koteihin tehdyt kylppäriremontit, terassit ja muut pienemmät projektit olemme suunnitelleet ja osittain myös toteuttaneet itse. Odotankin nyt innolla, että pääsen tekemään yhteistyötä Maaritin kanssa ja seuraamaan läheltä kuinka ammatilainen asioita tarkastelee. 

Lopuksi hieman fiiliskuvia ja ratkaisuja, jotka miellyttävät silmää ja joita mielelläni näkisin omassa kodissani. Kuvat on kaapattu Scandinavian Dekosta.ps. palautteen antajalle toivotamme onnea tontin etsintää ja tsemppiä tulevaan projektiin :)

Kommentit

Suositut tekstit