Kevään sisustus- ja remppaprojektit

Edessä aavistuksen erilainen hiihtoloma. Kävimme ostamassa lauantaina reilun satsin maaleja ja maalaustarvikkeita. Mukaan tarttui myös parketin huoltoon tarkoitettua öljyvahaa. Jos nyt vihdoin saisi maalattua yhdeksän vuoden kuluessa nuhraantuneen portaikon. Samalla olisi tarkoitus päivittää olkkarin seinät ja lasten huoneet, huoltaa parkettia ja tehdä muita fiksauksia. Tulossa on siis talviloma johon ei juurikaan ulkoilua mahdu, mutta menköön tällä kertaa näin. Hanke on sen verran suuri, että ei ihan viikonloppuun mahtuisi. Mutta ei stressata liikaa. Jos ei kaikkea ehdi niin jatketaan sitten myöhemmin. Eniten mietityttää tuo korkea portaikko, jotain telinettä siihen joutuu virittelemään. Ja parketin vahaaminen. Vaikuttaa mielenkiintoiselta puuhalta.

 
Maalikauppareissu oli ihan tuttua ja turvallista. Mutta sen jälkeen mentiin tilaamaan verhoja makuuhuoneeseen. Voi pojat, voin sanoa, että kangaskauppa on hurja paikka. Ei uskoisi, miten monimutkainen säätäminen yksien verhojen tilaamisessa on. En halua enää ikinä mennä rouvan mukaan verho-ostoksille. Mutta jos joudun lähtemään otan mukaan eväät, retkituolin ja jotain leluja.

Huoltohommien lisäksi on tulossa jotain uuttakin. Jatkamme talon rakentamista tilaamalla ovet vaatehuoneen eteen ja eteisen vaatekaappiin. On jo aikakin. Ne eivät ihan hiihtolomaksi ehdi, mutta tulevat sitten kun ehtii.

Vielä viikko töitä ja sitten toisenlainen loma. Kivaa talven jatkoa!

Petri & Mervi

Kommentit

 1. Keväisen valoisa makkari! Olisin kysynyt mistä olet löytänyt nuo suloisen sävyiset lakanat, pellavaako?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, lakanat on hankittu H&M:ltä ja ovat pellavaa :)

   Poista
 2. Nyt kyllä kirjoitatte tännekin kuulumisianne! Rakastan hauskaa huumorianne ja Petrin😂 kuivakkaa kommentointia perhe-elämästänne. On ollut viimeisinä aikoina melkoisen rankkaa täälläpäin …tuotte voimaa hassuilla jutuillanne, kiitos!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit