Aamiaisleipä


Ei tällaista aamupalaa joka sunnuntai viitsi tehdä. Leipästen valmistamiseen kului aikaa varmaan pari tuntia.

Ensin pekonit uuniin. Sitten hollandaisekastikkeen valmistus. Soosi, jonka kokkaaminen on joskus aiheuttanut suoranaisia raivon puuskahduksia. Nyt valmistui ihan rauhallisissa merkeissä. Valmis kastike odottamaan termospulloon, ettei siitä tarvitse huolehtia.

Uppomunat teen kelmun avulla. Vaatii vähän enemmän valmistelua kuin perinteinen menetelmä, mutta etuna se, että saa kypsennettyä helposti tarvittavat neljä yhdellä kertaa.

Vähän pekonia, avokadoa, tomaattia, rukolaa ja tietenkin uppomuna sekä aavistuksen jäykkä hollandaisekastike. Olisi varmaankin saanut olla hieman enemmän voita. Mutta, hyvältä maistui!

Hyvää kesä-aikaa kaikille lukijoille!

T: Petri

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit