Minipihan kuulumiset

Pihan istutustalkoista on nyt aikaa vuosi ja kuukausi. Eipä tuonkaan projektin kehittymistä muistaisi ilman blogia. Tältä näyttää nyt, ja linkin takaa löytyvät kuvat viime toukokuulta


Tänään ei ollut ihan paras keli kuvata, kun taivas oli harmaa ja maa märkä. Sade teki tietenkin hyvää istutuksille, ja säästi lomailevat lapset kasteluvuorolta. Ja jos haetaan vielä muita hyviä puolia märästä maanantaista niin se,  että suihku huuhteli pois ainakin suurimman osan siitepölystä.


Eniten ehkä jännitin ensimmäisen talven aikana omena- ja kirsikkapuun selviytymistä, mutta hyvinhän ne pärjäsi. Tytär odottaa kovasti kirsikan kukintaa, en tiedä kuinka monta vuotta saa vielä odotella, hyvävointiseltahan tuo näyttää ainakin toistaiseksi.


Ainoa talvesta kärsinyt on tuo meidän istutuslaatikko. Nurkat irvistelevät uhkaavasti, mutta vielä se kasassa sinnittelee. Laitettiin siihen lasten kanssa salaattia, rukolaa, timjamia, tomaattia, rosmariiniä ja muita syötäviä. Siitä oli kiva hakea eilenkin salaatit hampurilaisten väliin. Meinasi vain käydä niin, että salaatti olisikin jäänyt ainoaksi täytteeksi. Katsos kun tuo meidän Espanjalainen veijari Pepe varasti kolme raakaa jauhelihapihviä kesken grillailun. Onneksi kauppa oli auki ja lähellä, joten vaimo ehti paikkaamaan tämän yllättäen tulleen hävikin pikaisella ostosreissulla. Koirakaveri nukkui hyvin täydellä vatsalla.

Mukavaa viikon alkua,

Petri & Mervi

Kommentit

  1. Pihahan näyttää niin vehreältä kuin olisi jo ollut siinä montakin vuotta. Meillä on omenapuun lisäksi kaksi luumupuuta. Omenia on tulossa runsaasti mutta luumupuissa oli yhteensä n 10 kukkaa - taas.. Mutta nautitaan edes puiden vihreydestä!

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää! Kertoisitteko vielä tarkemmin pihan rakentamisesta, miten laattapiha toimii käytännössä ja miten hiekkaosio ei ole täynnä rikkaruohoja kuten meillä? �� Kasvaako laattojen välissä jotain? Kiitos! /S

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit