Myynnissä!

Sunnuntai ja ulkona paistaa aurinko, miten ihana keli! Valitettavasti meillä podetaan syksyn ensimmäistä flunssaa. Pikkuneidin kuumeilu rajoittaa sunnuntaipäivän aktiviteetit sisätiloihin. Tytön katsellessa Vaahteramäen Eemiliä dvd:ltä, ryhdistäydyin itse ja laitoin muutamia tuotteita myyntiin Huuto.net palveluun.

Kustavilainen lipasto

Päästävedettävä sänky (Tytär päättikin ettei sänkyä saa myydä :))
Pulpetti + antiikkituoli


Seuraavat kalusteet ovat jo löytäneet uusille omistajille:

Päästävedettävä sänky, Myyty

Sohvapöytä, Myyty

Ruokapöytä, Myyty

Tänään pitäisi aloittaa uuden/kierrätetyn sängyn etsiminen pojallemme, joka on alkuvuoden muutosta asti nukkunut pelkän patjan päällä lattialla. Eipä sillä, että järjestely olisi itse poikaa häirinnyt :) Kuvassa oleva myyty sänky toimi aikaisemmassa kodissa pojan sänkynä, mutta nykyisessä vuokra-asunnossamme se ei mahtunut pojan huoneen oviaukosta sisään. Kiitos 70-luvun kapean käytäväratkaisun.

Pikkuhiljaa myös vuokra-asunnon kaapit ovat alkaneet täyttyä lasten pieneksi käyneistä vaatteista ja muusta tarpeettomasta tavarasta. Työlistalla onkin myyntipöydän varaaminen itsepalvelukirppikseltä. Espoon itsepalvelukirpputori Akseli on osoittautunut toimivaksi vaihtoehdoksi. Myynti on helppoa ja onpa sieltä tullut tehtyä hyviä löytöjäkin.

Kommentit

  1. Ei herranjumala, miten ihania huonekaluja! Kaikki ihan varmasti jo myyty? (pakko varmistaa) ;) Tehdäänkö niin, että varaat mulle seuraavalla kerralla etuosto-oikeuden ja laitat kuvat sähköpostiin? :DD

    VastaaPoista
  2. kiitos :D. Ylänavigaation myynnissä -osiosta löytyy kaupan olevia tuotteita. Kiva, kun löysit blogiimme.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit