Puukaveri

Siinä me ollaan, matkalla K-Raudasta kotiin. Minä ja mun uusi puukaveri.


Tähän se alkaa rakentumaan. Meidän terassipuutarha. 


Nautitaan aurinkoisesta illasta, huomiseksi onkin luvattu sadetta tasaisesti koko maahan.
Mukavaa Helatorstaita!

-Mervi-

Kommentit

 1. Kiva kaveri :-)

  Meilläkin terassihommat käynnissä. Tänään on öljytty suurin osa terassista ja sudittu vähän kaiteitakin. Huomenna jatketaan!

  Aurinkoista arkipyhää!

  VastaaPoista
 2. Kaveri tykkää olla sylissä:)
  Mä olin taas vähän liian nopea oma itseni ja kävin puutarhakaupassa jo pari viikkoa sitten... ja suurin osa kavereista kylmettyi. Mutta pitää tehdä uusi reissu. Nyt ei enää yöpakkasia toiv tule:) Ja huomiselle olen tilannut sateen sijasta aurinkoa. Yöllä sataa ja päivällä on lämmin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaveri on selkeästi hellyyden kipeä. Tosi harmi, että yöpakkaset tuhosivat ostoksesi :(. Mukava tietää, että sinulta voi tilata erilaisia säitä ;)

   Poista
 3. Puukaverit ovat kivoja :) Itsekin sellaisen tänään sain, tosin se odottaa tuossa omaa paikkaansa ja kuvattavaksi pääsemistä vielä huomisen yli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovin ovat symppiksiä. Pitääpä tulla kurkkimaan millainen kaveri teille tuli.

   Poista
 4. Mitä matskua teidän terassilauta? Näyttää siperian lehtikuuselta. Jos on, niin oletteko olleet tyytyväisiä? Meillä siperian lehtikuusta ja pikkasen mietityttää oliko oikea valinta. Näyttää imaiseva lian. Ihmettelen miten voisi olla käsittelemättä tätä lautaa, vaikka näin sitä mainostetaan. Itse laitoimme värittömän öljyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, meidän terassi on ihan vaan painekyllästettyä, ruskeaa lautaa. Ei siis mitään fancyä. Siperian lehtikuusi on upean näköistä. Sanna alapuolella osasi kertoa enemmän terassin käsittelystä.

   Poista
 5. Ihana puukamu sulla. Terassin laudat kannattaa ehdottomasti suojata puuöljyllä. Kuulotteet esim. Valtti Color ei pysy kunnolla terassin laudoituksessa vaan lähtee helposti "liiskoina pois". Valtti Color vain siis seinäpinnoille.

  t. Rautakaupan maali/sisustuspuolen myyjä Sanna

  VastaaPoista
 6. Mikäs puukaveri tuo on? Hyvältä näyttää kaveri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppas se! Puu kuului K-Raudan pikkupuumixiin. Lapussa lukee Salix caprea "Kilmarnock".

   Poista
  2. heh, menen sinne ja sanon että haluan hyvännäköisen puun :D

   Poista
 7. Hyvönoloinen puska :) Odottelen että näen valmin lopputuloksen, tulee varmasti hieno!

  VastaaPoista
 8. Moikka!

  Kovasti mietityttää näitä blogeja lukiessa kasvien talvehtiminen ruukuissa! Niin moni niitä tuntuu istuttelevan ruukkuihin, mutta siirtääkö kaikki ne maahan syksyllä jotta kasvavat taas keväällä vai talvehtiiko ne ruukuissa? Itse siis olen aloitteleva istuttelija ja tämä jaksaa ihmetyttää jatkuvasti : ) Eli talvehtiiko esim. osa havukasveista ruukuissa ja jos kyllä niin mitkä lajit? Entäpä tämä sinun ostos? Vai ostaako ihmiset näitä kasveja ruukkuihin sillä periaatteella että kasvaa kesän ja ensi kesänä uudet kasvit?

  T.Malla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Malla, itsekin olen aloitteleva istuttelija, enkä kyllä näistä mitään tiedä. Kivallehan ne ruukuissa näyttää, mutta kuolo ne taitaa talven tullen korjata. Täytyy siis nauttia hetkestä tai siirtää ne maahan.
   Istutteluintoa! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit