Kupariruukku

 

 
Keskiviikkoiseen nopeaan DIY projektiin tarvittiin pullo kuparinsävyistä spraymaalia ja vanha kukkaruukku. Pieni varoituksen sananen lienee paikallaan. Spraymaaleilla taiteilu on  älyttömän koukuttavaa puuhaa.
 
Touhukasta torstaita,
 
Mervi :)
 

Kommentit

 1. Kaunis! :) Ja koukuttavaa todella! Itsellä myös yksi tauluprojekti meneillään ja eiköhän seuraava taas putkahda kulman takaa vielä ennen tämän hetkisen valmistumista... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jessica! Ainahan sitä pitää olla jotain työn alla... :)

   Poista
 2. Hieno! Näitä kauniita kuparispreijauksia on ollut nyt niin paljon, että taitaa mennä yksi puteli omallekin ostoslistalle...jos yksi sitten edes riittää. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sonja! Kupari viehättää myös minua juuri nyt suuresti.

   Poista
 3. Koukuttaa ja pahasti, enkä suosittele sisätiloissa tekemään. nimimerkillä kokemusta on. tuo kupari näyttää pitkästä aikaan aikas makeelta.

  VastaaPoista
 4. Hieno! Ja kyllä, spraymaaleihin jää takuulla koukkuun :). Kesällä on niin helppo suhautella ulkona, joten oikein kerään kesäksi kaikki sprayideat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Minäkin spreijailen mielelläni ulkona.

   Poista
 5. Ihana ihana kupari ! Mä yritin etsiä olisikohan postannut mistä olet löytänyt playtuben julkalle ne tammi?kehykset? Ja onko tosi,et laatujen tilauksiin ei tule postikuluja? Kiitos jos vastaat!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kehystyttämässä julisteen Seven Artissa. En enää muista miten oli postikulujen laita, mutta se selviää varmasti Playtypen sivuilta. Kivaa viikonloppua!

   Poista
 6. Laatujen... Kiitos olettavan kännykän :D tarkoitin playtuben ... :)

  VastaaPoista
 7. Niin tuttu tunne! Spray -maalaus on vain niin helppoa ja nopeaa, että tekisi mieli aina jatkaa ja jatkaa ja.... :D Onneksi se purkki usein loppuu myös jossakin vaiheessa ;) Mutta kyllä - kupari on vain niin mahtava väri/sävy!! (Ja kröhöm, en olekaan tainnut vielä kukkaruukkuja sprayata, olisikohan siellä purkin pohjalla vielä vähän jotain... ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä myös yksi aivan addiktoitunut spreijailija. Mukavan helppoa ja edullista puuhaa:)

   Poista
 8. Ompas mukavan näköinen ruukku.
  Minkä värinen ruukku oli aikaisemmin ja joutuiko käsittelemään kahteen kertaan spray maalilla?

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Sanna, ruukku oli aiemmin hopean/alumiinin värinen. Käsittelin ruukun vain yhden kerran.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit