Etsivä löytää


Vihdoinkin se löytyi! Iso pärekori. Olen etsinyt tällaista kissojen ja koirien kanssa vuoden päivät. Vasu löytyi lopulta lähempää kuin olisin osannut arvata, vanhempien varastosta. Suihkuttelin korin puhtaaksi ja nyt se saa kuivua autotallissa ennen lopullista sijoitusta.

Terkuin, Mervi

Kommentit

 1. Just tänään kirpparilla oli samanlainen pärekori! Mietin, että se olisi kiva vaikka puhtaanpyykin koriksi.
  Bongasin yhden kivan lipaston, mutta jään miettimään sillä siiinä olisi hieman laitettavaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. maailma on houkutuksia täynnä... ;D

   Poista
  2. No se pärekori olikin rikki reunasta:(
   En ostanut lipastoa vaan pienen pöydän eteiseen!
   Saan nykyisen lipaston vaatehuoneeseen ja tapetit ovat matkalla Tapettitalosta:)

   Poista
 2. Tuo on niin upea, itsekin törmäsin viikonlopun aikana kirpparikierroksella tuollaiseen pärekoriin, mutta se oli mielestäni niin likainen, että en ilennyt sitä sitten ostaa, vaikka mieli olis tehnytkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on tarkoitus säilyttää tässä peittoja ja tyynyjä ja olenkin tosi iloinen, että kori oli puhdas ja hyvässä kunnossa. Toivottavasti löydät mieluisan. Instan puolella sain vinkin koreja myyvästä nettikaupasta: www.myllyni.fi.

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Mulla on ollut hakusessa siitä asti kun muutettiin. Äidillä on mutta kun se on 30 vuotta vanha (ainakin) niin haluaisin hieman tuoreemman version. Markkinoiltahan näitä saa mutta valitettavasti tänä vuonna olivat kuulema loppuneet Tammisaaressa ja sen jälkeen olevilla Hyvinkään Suurmarkkinoilla ei siis koreja enää ollut -tai olihan niitä koreja vaikka kuinka mutta kun mina haluan juurikin tämän ison kahvamallin :)
  Eli kaunis on kori!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sain instagramin puolella vinkin Tiinalta, että vastaavia koreja myy sisustusnettikauppa www.myllyni.fi. Onnea etsintään!

   Poista
 5. Hyvältä näyttää :) Joulupukkihan voi sitten täyttää tämän koko korin kiltin Mervin lahjoilla ;)

  Ihanaa viikkoa

  VastaaPoista
 6. Minäkin sain äidiltäni äidinäidin vanhan pärekorin vuodelta 1947, ja täydessä käytössä on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äidit on parhaita. Näissä vanhoissa koreissa on hieno tunnelma.

   Poista
 7. Jos olisin tiennyt etsiväsi, olisin voinut lahjoittaa! Laitoin omani menemään. Jotenkin se ei istunutkaan meille. Teille näyttää aina sopivan mikä tahansa tuote kun kuvia katsoo, mikähän siinäkin on kun itsellä ei näytäkään niin kivalta :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi hitsin pimpula. Olisin ottanut korin ilolla vastaan :) Tuli niitä huteja myös minulle, esim. marokkolainen rahi ei oikein tahdo paikkaansa meidän kotoa löytää.

   Poista
 8. Kaunis pärekori. Sopii jotenkin tähän joulunaikaan. Joskus ne parhaat löydöt löytyvät ihan tosi läheltä :)

  VastaaPoista
 9. Minullakin on haussa pärekori tai kaksi. Kiirettä en etsinnällä ole pitänyt, kun kodinhoitohuone odottaa remonttia. Tai siis mies odottaa inspiraatiota remontin aloittamiseksi. Minä en malttaisi enää odotella... Jos ei kirpparilta löyty, täytynee suunnata markkinoille bongailemaan ihan uutukaisia versioita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit Liina. Löysin kommenttisi kautta ihanan blogisi. Sain instagramin puolella Tiinalta vinkin, että koreja myy www.myllyni.fi sisustusnettikauppa.

   Poista
 10. Pärekorit on ihania! Kaunis teidänkin yksilö :) Tulee niin mummu aina mieleen :) Kestääkö ne ihan tosissaan suihkuttelua/runsasta vettä? -Johkis-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Johkis, en tarkistanut mistään pesuohjetta vaan oletin korin luonnonmateriaalin kestävän vettä. Suihkuttelin korin nopeasti puhtaaksi ja hankasin muutamaa kohtaa miedolla pesuaineella ja tiskiharjalla. Kori ei ollut tästä moksiskaan. Martat varmaan osaisivat antaa tähän oikeat hoito-ohjeet :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit