Maalauskuume

Kuvat: Est magazine

Maalatakko vai eikö maalata? Siinäpä kysymys. Olen fiilistellyt ylläolevia kuvia ja erityisesti kuvien värimaailmoja. Katseltuani aikani kuvia, houkuttelin mieheni mukaan maalikaupoille K-Rautaan. Nyt olisi vapuksi pientä seinänmaalausprojektia tiedossa. Minulle on hyvin suoraan ilmoitettu, että saan hoitaa projektin maaliin ihan omin avuin. Saamani palautteen mukaan tämän huushollin niin sanotuista "minun" projekteista tuppaa tulemaan liian usein "meidän" projekteja.

Iloista vapun odotusta! Mervi

ps. Mieheni toteutti sosiaalisessa mediassa kiertäneen arkikuvahaasteen napakasti yhdellä kuvalla. Kuvassa seison rautakaupassa värikarttahyllyn edessä maaliesitettä tutkimassa. Tekstinä oli yksinkertaisesti: arkihaastetta kerrakseen.

Kommentit

 1. Täällä myös kovasti tekisi mieli maalailla seinää (makkarissa), mutta mies ei ole meilläkään innostunut asiasta:D Mikä noita miehiä joskus oikein vaivaa:D?!! Hihii, alkoi hymyilyttää tuo arkikuvahaaste:D Tsemppiä maalausprojektiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä miten miehet syttyy tiettyihin asioihin todella hitaasti :D

   Poista
 2. Meillä mies kävi hakemassa parkettia joka usketään makkarin seinään ja tapetti saa kyytiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wow! Tuollaista en uskaltaisi meillä edes ehdottaa ;)

   Poista
 3. Kävin viime viikonloppuna tupareissa ja kyseisen asunnon kaikissa huoneissa oli maalattu seinä, värit sopivat kuin nenä päähän asunnon sisustukseen ja henkeen. Kyllä siinä meinasi jo maalauskuume iskeä mullekin. Innolla odotan sinun (teidän) vappuprojektisi lopputulosta!:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaiset vierailut ovat todella vaarallisia ;)

   Poista
 4. Ai että mä tykkään sun miehen asenteesta:D

  VastaaPoista
 5. Te olette kyllä ihana pariskunta :D

  VastaaPoista
 6. :-D

  Voin hyvin kuvitella, että mieheni yhtyy miehesi ajatuksiin. Voi olla, että hän kuvitteli meille nytkin toisenlaista lomaa, mutta ulkoilla on ainakin saanut, milloin pensselin, milloin haravan, milloin minkäkin kanssa :-)

  Iloista vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän avautumisen jälkeen tunsin hetken myötätuntoa miehiä kohtaan. Onneksi hetki meni nopeasti ohi. :)))

   Poista
 7. Meillä on sisustus/maalaus/uudistusprojektit olleet AINA mun projekteja, mies ei ole niihin osallistunut mitenkään. No, ehkä kantoapuna välillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä yritin viedä maalausprojektin läpi itsenäisesti, mutta mies tuli ja omi koko homman itselleen. Mulle jäi sitten johtohommat. Ne vasta vaativia ovatkin. :)

   Poista
 8. Elämässä pitääkin olla huumoria :-)
  Hauskaa vappua sinne!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit