Olohuoneen seesteinen tunnelma

Edellisen postauksen jälkeen tuli tarve julkaista muutama seesteisempi kuva olohuoneen puolelta. Pihan ja terassin viheristutukset jäävät tänä kesänä hieman vähemmälle huomiolle johtuen pian alkavista piha/terassi töistä. Tästä syystä nostinkin sohvan taakse, Aallon jakkaran päälle, viherkasvin luomaan olkkariin vehreämpää tunnelmaa. Jännä nähdä villiintyykö kasvi tuossa aivan hurjaan kasvuun. By Lassenilta lahjaksi saatu roosan sävyinen Flow tyyny antaa sohvalle pehmeän puuterisen tunnelman.

Mukavaa helatortaita, Mervi

ps. mies kertoo myöhemmin kuinka kylppäri episodi päättyi.

Kommentit

 1. Kaunista♥ Teidän olkkarissa on tosiaan ihanat värisävyt ja juurikin sitä seesteisyyttä sekä tyylikkyyttä, tykkäilen kovasti! Kivaa loppuviikkoa koko perheelle!

  VastaaPoista
 2. Rauhalliselta ja kauniilta näyttää todellakin! Meillä tällainen tyyneys kestää vain hetken, kunnes 11, 8 ja 7 vuotiaat lapset taas mylläävät tyynyt ja peitot ja kantelevat omat kirjansa olohuoneeseen yms tavarat ympäriinsä :-) Mikä tuo teidän olohuoneen jalkalamppu on? Se mielestäni tosi ihanan näköinen! Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. …ja yritin kirjoittaa ettei harmonia kovin pitkään kestä. Kannattaisi laittaa rillit nokalle ennen kuin aloittaa kirjoittamisen ;)))

   Poista
  2. Kiitos nopeasta vastauksesta! Voisitko vielä sanoa, mikä Tolomeo lamppunne noista on, niin saisi paremmin noita mittasuhteita hahmoteltua että mikä malli meille passaisi parhaiten :-)

   Poista
  3. Meidän valaisin on Tolomeo micro.

   Poista
 3. Tyyny on todella kaunis. Olen viime aikoina alkanut miettiä, uskaltaisinko itsekin kokeilla vähän roosaa. Rohkea rokan syö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilja! Rohkea rokan syö, täällä harjoitellaan myös roosan käyttöä :)

   Poista
 4. Kaunista! :) Täällä samanmoinen tyyny odottelee kuvatuksi tulemista, nyt ei vain hotsita! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sanna! Tiedän tunteen, kun ei viitsi, ei jaksa, ei hotsita. Silloin parasta siirtää asioita hamaan tulevaisuuteen ;D

   Poista
 5. Oi, toi sopisi meillekin! Kaunista!

  Aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunista ja tuo tyyny on kyllä niin kaunis!!! Roosan värinen sopii kyllä hyvin teille :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis tyyny! Olenkin ihaillut noita tyynyjä blogeissa, tykkään niiden graafisesta ilmeestä. Lattiatyynyt myös tosi kivat! Puuteriroosa on ihanan lempeä väri, joka meillä tosin tuli ja meni, nautin niin kauan kun kesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Puuteriroosa tuntuu nyt roosan sävyistä omimmalta. Hieman outo se vielä on, mutta kivaa vaihtelua kodin tutumpien värimaailmojen joukkoon.

   Poista
 8. Silmät nauliutui heti tohon Roosaan tyynyyn. Tosi simppeli ja kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä, miten tyyny tosiaan vangitsee katseen vaikkei se ulkonäkönsä puolesta mikään huutomerkki olekaan :)

   Poista
 9. Mikä tuo sohva on??? Todella kiva!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit