Uusi väri terassille

Kostean illan jälkeisestä hyvinkin huterasta olosta huolimatta sain kuin sainkin pakotettua itseni terassille huoltohommiin. Laudat olivat todella janoisia, kuten itse eilen, joten tarjoilin niille pari kierrosta öljyä. 


Öljy on Teknoksen harmaa Woodex. Väri sopii hyvin talomme sävyihin, ja kuten kuvista huomaa, muutos on melkoinen.Tarkastaja
Huomenna teen loput, ja sitten vaimo pääsee asettelemaan kalusteita ja hortensioitansa paikoilleen. Hän laittanee sitten kuvia ja juttua lisää.

Samaan aikaan kun minä sudin terassilla, rouva lähti tapaamaan muita blogityttöjä. Mietin, että miksiköhän minua ei kutsuta koskaan blogimimmien tapaamisiin?

Petri

Yhteistyö: Teknos biffasi öljyt, kiitos heille!


Kommentit

 1. Tuleepa hyvännäköistä jälkeä ja kun rouva vielä stailaa niin jopa kelpaa kesällä oloilla.

  VastaaPoista
 2. Hei Petri!
  Olet erittäin lämpimästi tervetullut blogimimmien ensi kerran tapaamiseen!
  Terveisin. Sanna
  p.s. terassi näyttää todella hienolta.

  VastaaPoista
 3. Hieno on. Itsekin aikanaan innostuin tummalla käsittelemään terassilaudoituksen. Muuten toiminut hyvin, mutta yhtään ei kestä kuraisilla kengillä yli juoksentelua. Kengänjäljet loistavg tummasta pinnasta iloisesti. Poiskaan eivät lähde kuin kovalla kuutauksell! Pelkkä vesisuihku ei poista....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Tottahan tuo on, että tumma on herkempi kaikelle shaiballe, mutta koitetaan pärjäillä.

   Poista
 4. Tosi hyvältä näyttää!!! Luulin olevani jo kirjautunut lukijaksi kun käyn koko ajan täällä teidän menoa ihmettelemässä. No nyt on asia korjattu :)

  VastaaPoista
 5. Onko terassilaudat ihan perus painekyllästettyä vai jotain laadukkaampaa?

  VastaaPoista
 6. Hieno väri! Muistatko mitä maalisävyjä olette käyttäneet kaiteissa ja pergolan rakenteissa, tuo harmaa ja vaaleampi sävy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, tumma harmaa on RAL7024, vaaleampi, hieman mutainen (kaiteen vinorima) väri on Tikkurilan 560X. Pahoittelut viivästyneestä vastauksesta :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit