Kuvun alla

Sunnuntait ovat parhaita, silloin on koko lauma koossa ja tunnelma on rento. Olohuoneen pöydälle on tehty kauteen sopivia jouluisia asetelmia. Valitettavasti kävyt ja paperikoristeet ovat kuvun alla suojassa, eikä niitä pääse tarkastelemaan lähemmin. Olkkarin pöytä reunoineen on todella hauska. Jos sille kaataa vaikkapa limsapullon jää neste pyörimään pöydälle eikä kastele lattiaa. Huikeaa! Taljoja saisi olla enemmän. Niiden päälle on tosi kätevä pissiä, yhtään ei roisku jaloille. Tuon puupallin ajattelin muotoilla uudelleen. Siitä tulee design esine.


Kaikki herkut on sijoitettu todella korkealle. Niihin ei yletä millään. Keksit maistuisivat, kuivatut karpalot ja pähkinät ovat turhuutta. Mandariinit ne vasta hirveitä ovatkin, niille on pakko murista. Tuo hyasintti kaipaisi muuten mullan vaihtoa! Onneksi astianpesukone on sijoitettu alas. Olen autellut kotitöissä esipesemällä astiat. Kuva löytyy täältä. Jännä ettei panostani arvosteta kovinkaan korkealle.


Aamulla tuossa lehtipinon vieressä oli kirjapino. Missähän se on nyt? Lueskelin sängyn vieressä seitsemän aikaan kirjoja, kun unikaan ei enää maistunut. Ihailin myös makuuhuoneen tunnelmavalaistusta, joka on rakennettu lisäämällä lyhtyvalot ja käpyjä Riihimäen lasipurkkiin. Tuota yöpöydällä olevaa kasvia pitäisi myös hieman trimmata, muut eivät näytä ymmärtävän asian tärkeyttä.


Toivottavasti teillä on ollut hyvä sunnuntai. Täällä on nautittu täysin rinnoin! Terveisin,

Pepe

Kommentit

 1. Eih, maailman suloisimman näköinen nappisilmä! Tsemppiä! Onneksi tuo villiaika menee koiranpennuilla niiiiin paljon nopeammin ohi kuin lapsilla :)

  VastaaPoista
 2. Mikä pieni viaton karvanassu! Ei tuolle voi olla vihainen mistään. :)

  VastaaPoista
 3. Ensin ajattelin, että tätä kertoo puolitoistavuotias taapero. Meidän esikoisen ajatuksenjuoksu kulkenee lienee melko samoja polkuja kuin tämän suloisuuden. :)
  Haaveilen kovasti sohvapöydästä, jonka päälle voisin tehdä kauniita asetelmia. Haavetta täytyy ehkä vielä hieman siirtää siihen, että lapset ovat isompia ja antavat asetelmien olla rauhassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, näen sieluni silmin puolitoistavuotiaan ihmislapsen murisemassa mandariineille ;-)

   Poista
  2. Lapset ja koiranpennut osaa olla aika huvittavia :)

   Poista
 4. On se Pepe kumma kun sun panosta sisustamiseen ja kotitöihin ei arvosteta ;)

  VastaaPoista
 5. Nin mahtava ja suloinen pikku sisustusapulainen! Noilla silmillä kun tapittaa saa kaiken anteeksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkoinen persoona tästä pikku kaverista on muodostumassa :)

   Poista
 6. heh, voi Pepeä ;). Kerrassaan hurmaava nappisilmä!

  VastaaPoista
 7. Hih, tuossa pissi-kohdassa piti aloittaa lukemaan teksti alusta...luulin lukeneeni väärin :D Mutta Pepelle varmaan sopiva ajatus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sille tuo touhu vaikuttaisi vierestä katsottuna. Tiedä sitten mikä on totuus :)

   Poista
 8. Kaunis vanha ja valkoinen kaappi siellä kurkistaa, ihana!

  VastaaPoista
 9. Kiitos. Vanha perintökaappi tuo tunnelmaa makuuhuoneeseen.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit