Vaimon Stringit
Itella toi vaimon nimellä isoja paketteja joiden päällä luki String. Odotuksen olivat kovat, mutta niistähän löytyikin vain uusia mööbeleitä. Eli Beståt menivät nyt myyntiin ja tilalle tuli tällaisia. Ihan helppo nuo oli kasata, mutta eihän se riitä. Kasaamisen lisäksi nuo pitää kiinnittää seinään, pala kerrallaan. Olipa taas todella ärsyttävä projekti. En ole ihan varma, mutta hyllyhankinta saattoi olla pieni kosto tai vähintään tilien tasaus. Tein itsekin pienen päivityksen olohuoneeseen äänentoistojärjestelmän muodossa, palataan asiaan myöhemmin.

En tiedä miksi piti ottaa lasiovet kaikkiin. Tarkoittaa sitä, että tuonne ei voi kerätä mitään tauhkaa, ja Bestån sisältö pitää jemmata varastoon ja laittaa myyntiin. Juuri kun olin saanut varaston siivottua jotenkuten.

Mutta lopputulos on kyllä ihan kiva. Stringit, niin kuin stringit yleensä, ovat mukavan kevyet ja sirot.

Kevyttä viikonloppua,

Petri

Kommentit

 1. Tämä versio Stringeistä onkin uusi tuttavuus ja silmää miellyttävä sellainen.
  Hyvältä näyttää ja tykkään myös erityisesti viimeisen kuvan sisusteista.

  VastaaPoista
 2. Hieno! Meille tulossa koivunvärisenä. Pitääkö nuo vitriinitkin porata sekään kiinni.- Apua��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se. Ei tarvitse, vain nuo raudat. Ei se oikeasti niin paha ollut :)

   Poista
 3. Tosi kaunis ja sopii kyllä tuohon stringit hyvin :) Meille tuli aiemmin hieman pienempi pakkaus ja sama pettymys oli meilläkin ilmoilla :D

  VastaaPoista
 4. Vaimolla on erinomainen maku :) Meillekin tuli pieni string paketti, ja kyllä sen asentaminen aiheutti huokailua isännän suunnalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos se oli se pocket, niin se on minun mielestä tympeämpi asentaa kuin tämä iso. Kerran onnistui vasta toisella yrittämällä

   Poista
 5. Hienot Stringit :)
  Toivottavasti vaimo muistaa jossakin vaiheessa hommata ne pienemmätkin iloksesi!
  Mukavaa ensimmäistä adventtia.

  VastaaPoista
 6. An amazing String shelf! Very stylish in combination with the black wall!
  Best regards PillePalle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hejsan! Yes, it´s nice, but wall mounting was painful. Well to be honest, not that bad, but I just like to complain about all projects which are invented by my wife. Oak, white and black looks great together.

   Poista
 7. Onko nuo lattiaapaneelit 85 cm korkeita??

  VastaaPoista
 8. Kaunis koti ja blogi! Olen Villa Valkon jäsen ja sain Katilta hyvän vinkin blogistanne. Liityn jäseneksi! Ja tervetuloa myös minun sisustusblogiini käymään. terkuin Kaisa
  blogin os. http://villamurunen.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa mukaan! Tullaan käymään :)

   Poista
 9. Onpas ihanan näköiset! Ja hauska teksti :) Itse haaveilen myös tuollaisista lattiamallisista Stringeistä (heh), tosin korkeampina 200 cm versioina. Saisi oikein kunnon kirjahyllyn, ja noihin vitriineihin astioita ja muita aarteita esille. Tuntuvatko seinäpaneelit ja vitriinit tukevilta? Saisiko asennuksesta tarkempaa selostusta? (Olen suunnitellut kirjahyllyä pitkään, ja aina jossain tuollaisen hyllyn nähdessäni tekisi mieli kysellä kaikenmoisista pienistäkin yksityiskohdista, kuten mitä proppuja kiinnityksessä on käytetty, että hyllyt varmasti pysyvät seinässä jne... Mutta yritän hillitä itseni!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyllyn elementit tekevät siitä tukevan, itse paneelit ovat melko pehmoiset. Hyllyjen paino tulee pääasiassa lattiaan, mutta kyllä seinäkiinnityskin pitää tehdä kunnolla, ja se pitää valita seinän mukaan. Meillä kun on tuota kipsilevyä, käytin kipsilevyankkureita. Ei muuta kuin kaupoilla :)

   Poista
 10. Aivan upean näköiset!
  Nyt tuli yksi haave lisää

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit