Ruusukvittenit


Viikon kukaksi valikoitui herkät ruusukvittenit. Hennot oksat luovat kotiin keväistä tunnelmaa. Pepeä näyttää myös nukuttavan erityisen hyvin ruusukvittenien varjossa.

Aurinkoista alkavaa viikkoa,

Mervi

Kommentit

 1. Ihanan rento Pepe ;) ruusukvittenitkin on kivan raikkaat .

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Hei, ihanan näköistä! Saako vielä udella, että mikä kyseinen sohvanne on?

   Poista
 3. Onko sohvallanne mielestänne mukava löhötä? Entä miten on kangas kestänyt Pepen tassut? Uuden sohvan hankinta täällä mielessä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohva toimii hyvin koko perheen löhöilyalustana. Kangas on ollut aivan huippu. Ei nyppääntymistä, ei kulumaa ja kaikki päälliset ovat pestävät :)

   Poista
 4. Oi miten kauniita ja herkkiä nuo ruusukvittenit ovat! Mutta tuo teidän Pepe on niiin ihana, lutunen koira, etten löydä tarpeeksi sanoja sen ylistämiseksi! Pepe on tuonut iloa (ja lisää koirahaluja) kuvillaan tänne mummis_houseen, sekä ilahduttanut meidä pikkuväkeä kuvillaan. Tuo instagramissa oleva kuva Pepestä, istumassa portailla siellä Vuokatin mökillä on yksi hymyä, nojaa naurukohtauksia aiheuttava kuva:))) Kyllä meitä (lue minua ja lapsenlapsia) niin Pepettää, mutta perheen ukki tiputtaa meidän aina maantasalle omilla "viisauksillaan" koiraan sitoutumisesta! Aurinkoisia päiviä teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepe on usein tahattomasti koominen, etenkin silloin kun yrittää istua portailla :)). Onhan Pepe mukava kaveri, mutta ukki on ihan oikeassa siinä, että koira tuo mukanaan myös suuren määrän työtä ja huolta. Aurinkoista kevättä teille kaikille!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit