Kadonnut sisustusinto


Tiedättekös, sisustusintoni katosi jonnekin aurinkoisten kesäpäivien myötä. Olen keskittynyt viime aikoina enemmän elämän live lähetyksiin ja jättänyt virtuaalipuolen vähemmälle. Erilaiset kesätapahtumat, lomamatkojen suunnittelu ja perusarki ovat haukanneet valtaosan ajasta.

Tänään ei aurinko paista ja aikatauluissa on väljyyttä, niinpä tartuin pitkästä aikaa kameraan. Ohessa muutama kuva olohuoneen vihreistä.

Mukavaa sunnuntaita, Mervi :)

ps. Voit seurata modernin puutalon tapahtumia Bloglovin`kautta sekä Facebookissa ja Instagramissa.

Kommentit

 1. Ei sekään väkisin tule ;o) Nyt on aika tehdä jotain muuta, ja kuten sanoit kesäloma tulossa ja teillä ihanat mestat tiedossa. Rentoa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Eikös tähän "kylkeen" (siis omalla nimellä mutta linkitettynä) sopisi ihan hyvin vaikka joku reissu-blogikin? Sitten voisit kirjoitella aina, olet kotona taikka matkoilla... :-)

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo seinän kukkateline! Eikä se koti ja sisustus mihinkään karkaa, vaikka sitä ei niin tiuhaan kuvailisikaan - sitten taas kun inspiraatio iskee. :)

  VastaaPoista
 4. Vähän samanlaisilla fiiliksillä täälläkin. Annetaan itsellemme aikaa ja nautitaan kesästä ♡.

  VastaaPoista
 5. Täällä menee aika ihan tuolla pihahommissa, joten sisältä onkin sitten kaaosta eikä ajatusta yhtään sisustamiseen.Mutta taas kun kylmenee ja satelee.

  VastaaPoista
 6. Tutulta kuulostaa! Joskus ehkä pitää vaan ottaa enemmän aikaa muulle elämälle ja antaa sisustusinspiraation tulla kun on tullakseen, kesällä etenkin! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit