Sunnuntai mietteitä


Vanhemmat ihan koomassa, mutta Pepellä ja lapsilla sitä riittää virtaa. Vaimo oli vienyt koiran ketaleen aamulenkillä uimaan, siitäkös sitä innostuttiin. Hepuli jatkui pari tuntia uintireissun jälkeenkin. Vaimo oli ostanut uusia pellavalakanoita siniseen makkariin. Näkeepähän helposti, jos kakkatassu on käynyt tepastelemassa. Hyh.

Eilen käytiin lasten kanssa Linnanmäellä. Mukavaa oli. Ja oli syytäkin, sillä kustannuksiltaanhan tuollainen Lintsipäivä on samaa luokkaa kuin Ruotsin risteily tai Tallinnan keikka. Mutta en valita, varsinkin kun vaimo hoiti kustannukset. Elämä on. Ja luin lehdestäkin, että nykyään on kuulemma muodikkaampaa sijoittaa kokemuksiin kuin materiaaliin. Ja vielä, Linnamäki kanavoi tulojaan merkittävästi lastensuojelutyöhön, mikä on hyvä juttu.

Oma viikko meni töiden puolesta reissatessa. Hyviä juttuja, mutta melko raskasta. Onneksi ei ole ihan jokaviikkoista kuitenkaan. Jännä juttu, miten päivänkin lentoreissu verottaa ihan eri tavalla. Sain uusia Tanskalaisia työkavereita pari viikkoa sitten. Mietityttää, että milloin vaimo osaa yhdistää Köpiksen reissut sisustelutavaroiden maahantuontiin. Näen jo itseni turvatarkastuksessa nojatuoli kainalossa.

T:Petri

Kommentit

  1. Haa, hyvin kirjoitettu:) Meillä, jos mies reissaa Ruotsiin tai Tanskaan niin sieltä kotiutuu vähintään kunnon nippu sisustuslehtiä kotiin. Parhaimmillaan olen kantanut 6 täyttä isoa paperikassia ostoksia turvatarkastuksesta kerralla läpi, et kyllähän se yksi nojatuoli menee:) Sehän ois ihan syntiä lähteä maasta tyhjin käsin!!

    VastaaPoista
  2. Auts, ei olisi kantsinut miettiä ihan kaikkea ääneen... Voi tulla tilauksia lukijoiden suunnastakin :D Kivaa viikkoa !

    VastaaPoista
  3. Mikä tuon teidän mh seinän sävy onkaan? On kaunis. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit