Black Friday


Black Friday. Ihan sama, olkoon musta tai valkoinen, kunhan on perjantai. Töissä nuoriso intoili tarjousten perään, itse en jaksanut. Tytär oli riidellyt vaimon kanssa päivällä puhelimessa. Ihan hyvä. Oli tullut ilmeisesti vähän huono omatunto huutelun jälkeen, ja paikatakseen tilannetta oli siistinyt kodin. Mukavampi aloittaa viikonloppu, kun ei ole kaikki levällään. Vaikka eihän se tietysti hyvä juttu tuollainen riitely ole, mutta niitä nyt vain välillä tulee. Nopeasti kiihtyvät nuo meidän perheen naiset, mutta ihan yhtä nopeasti sitten leppyvätkin.

No, nyt on rauhallista. Jos vielä jaksaisi katsoa jakson tai pari "The Crownia", niin siinäpä se sitten tämä perjantai olisikin. Ei muuta ihminen kaipaa. Jännittää jo parin viikon päästä tulevat pikkujoulut, että jaksaakohan edes kymmeneen saakka :)

Rauhallista viikonloppua,

Petri

Kommentit

  1. Nää sun postaukset on niin osuvia... ;) Pakko kerrankin kommentoida. Ajattelin samoin perjantaina pikkujouluihin lähtiessäni, mutta koska olin lupautunut kimppataksikyyteihin, niin johan siellä olisi oltava puoleenyöhön, jolloin paikka suljetaan. Kuinkas sitten kävikään? Työpaikan junnut ja ehkä virkisteetkin saivat mut jatkamaan neljään. Siis neljään, meikäläisen, joka pilkkii joka ilta jo yhdeksältä. Tutustuin etkoilla ja jatkoilla kotikaupungin kahteen juottolaan ekan kerran 14 v. asumisen jälkeen. Ja meillä oli niiiin mukavaa! Kannatti siis kaikin puolin. Välillä (lue 15 vuoteen) pitäisi relata useamminkin.
    Ps. En muuten ottanut tirsoja missään vaiheessa iltaa, vaikka siskoni vahvasti epäilivätkin näin tapahtuneen. :))

    VastaaPoista
  2. Kiitos Karkku. Huhhuh, täytyy sanoa, että arvostan :) Mutta onhan se näin, että välillä pitää tuulettaa kunnolla, useamminkin kuin 15 vuoden välein!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit