Näkemysero


Laittoivat tuon sohvan taas väärin, tuumii varmaan Pepe, ja käy möyhentämässä sen kuntoon. Noin, nyt on taas parempi. Tulee kuvien taustoihin enemmän elämän makua. 


Eikä näin. Eihän tuossa pöydällä ole mitään kaunista. Laitetaan siihen maailman paras esine, pallo! Heti tuli tästäkin parempi! Joku voisi sanoa, että sisustustyynyjä ei voi olla liikaa. Jos Pepe saisi päättää, kaikkialla olisi ihania palloja. Koko talo voisi olla oikeastaan pallomeri. Se olisi hyvä.


Pallo ehti somistaa pöytää ehkä kaksi sekuntia, ennen kuin se poimittiin taas mukaan leikkeihin. Mutta todella hyvinhän se siihen sopi, sen ohikiitävän hetken. Kuolattu, nuhjuinen tennispallo. 

Jokaisella meillä on omat mieltymyksemme, eihän se väärin ole. Samaan aikaan kun me kinastelimme sisustuksellisista näkemyseroista Pepen kanssa, tytär ja mies aloittelivat treeniä meidän uudella kuntoilupisteella autotallissa. Palataan siihen myöhemmin tällä viikolla :)

Mervi

ps. Pepe on ollut pennusta asti innokas sisustusassari. Tästä pääset lukemaan meidän ensimmäisestä yhteisestä projektista. 

Kommentit

  1. Ihana Pepe! Olisipa joskus kiva nähdä jäppinen livenä. Meilläkin on yksi ahkera sisustaja täällä :)

    VastaaPoista
  2. Olipa kiva juttu, tuli hyvä mieli heti näin aamutuimaan! :) Meillä ei ole karvaisia sisustajia, mutta meidän ekaluokkalainen on kova korjailemaan äitin välillä liian boheemia sisustustyyliä. Kun minä tykkään epäsymmetriasta ja asettelen esineet yleensä "epäjärjestykseen", käy hän tarkkana tyttönä muuttamassa ne symmetriseen asetelmaan. Kaiken huippu oli, kun hedelmäkorin hedelmät oli laitettu suoraan riviin, appelsiini appelsiinin viereen jne. Eli assareita löytyy joka lähtöön. ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit