Varasuunnitelma


Päivällä mietin, että illalla voisi treenata. Mutta sitten kävi niin hassusti, että join illallisella vahingossa pari lasia viiniä. Enpä kuitenkaan hätääntynyt, vaan aktivoin varasuunnitelman. Autotalli, kolmas lasi punaviiniä ja sikari. Siinäpä ne tärkeimmät elementit. Tilaisuuden pukukoodiin kuuluvat villasukat ja tarkoitukseen pyhitetty pikkutakki. Hyvä tietää, jos aiot joskus liittyä seuraan. 

Joskus viihdytän itseäni sikarin ja viinin lomassa lueskelemalla Tekniikan Maailmaa tai Suomen Kuvalehteä. Aika usein laitan kuitenkin tykin päälle ja laajennan maailmankatsomustani katsomalla pari Vicen dokkaria HBO:lta. Fanitan Viceä. Jos olisi rahaa ja aikaa, perustaisin itsekin uuden ajan monikanavaisen mediatalon joka tuottaisi korkealaatuista, puolueetonta sisältöä aiheista joihin muut eivät uskalla koskea.

Pepe on aina messissä, olipa meno mikä tahansa. Pieni savu ei kaveria haittaa. Muut perheen jäsenet tosin huomauttelevat, että turkki haisee sikarille. Pepeä haittasi kuitenkin enemmän kameran kanssa tallissa vieraillut rouva. Selkeä reviiriloukkaus.

Hyvää ja rentouttavaa viikonloppua kaikille,

Petri & Pepe

Kommentit

Suositut tekstit