Syntymäpäivälahja

Täällä ollaan, hengissä ja parempaan päin. Hiihtoloman loppu sujui kutakuinkin samoissa merkeissä kuin väliaikakatsaus antoi ymmärtää, ja perhettämme riivannut sairastelu jatkui vielä tämänkin viikon. Mutta nyt alamme olemaan kaikki terveiden kirjoissa. Toivotaan, että pahimmat sairastelut olivat nyt tältä keväältä tässä. Lentsuaalto selittää myös hetken blogihiljaisuuden, koitetaan nyt aktivoitua kun ollaan paremmissa voimissa.


Täytin tuossa kuukausi sitten tasavuosiakin. Juhlittiin pienessä piirissä mutta sitäkin laadukkaammin. Sain toivoa itselleni ihan syntymäpäivälahjaakin. Ei tuottanut vaikeuksia keksiä, että mitä sitä haluaisi. Edellinen levysoitin hajosi peruuttamattomasti muutamia vuosia sitten, ja kun huomasin, että markkinoille on tullut nykyiseen kokoonpanoon mukavasti sopiva soitin, peli oli selvä.


Soitin on Pro-Ject Essential II Digital, jossa tuo digital viittaa optiseen ulostuloon. Tarvitsin siis tuollaisen liitäntämahdollisuuden jotta saisin äänen kulumaan ilman suurempia virityksiä käytössä olevan Gambridge Audion kanssa.

Nyt pääsemme taas fiilistelemään napsuvan vinyylin tahdissa, ja olen jälleen hieman enemmän motivoitunut kävelemään vaimon perässä kirppareilla ja kierrätyskeskuksissa, niistäkin kun saattaa joskus tehdä jotain löytöjä. Jos haluat päästä eroon omista vanhoista vinyyleistäsi, vinkkaa vain, täällä saattaa olla kiinnostunut ostaja :)

T:Petri


Kaupallinen tarkennus: Levysoittimesta saatu alennusta näkyvyyttä vastaan.

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit