Makuuhuoneen joulutunnelma & ylellinen petaus


Kaupallinen yhteistyö: Familon & Suomen Blogimedia

Joulu on levon, yhdessäolon ja herkuttelun aikaa. Joulunpyhinä on ihanaa viettää aikaa sängyssä kirjoja lukien ja pieniä herkkuja napostellen. Parhaimpia hetkiä on, kun perheen teinit heittäytyvät hetkeksi sängylle jutustelemaan ja päivittävät samalla vanhukset ajantasalle uusimmista meemeistä ja muista ilmiöistä. 


Jouluna pöytään katetaan paras astiasto ja sänkyyn pedataan ylellisimmät tekstiilit. Meidän makuuhuoneen jouluinen petaus on tehty Familonin vuodevaatteilla ja henkii hotellitunnelmaa. Lumenvalkoiset perkaalipuuvillaiset pussilakanat tuntuvat ihoa vasten  miellyttävän sileiltä ja ryhdikkäiltä. Harmaan ja valkoisen värimaailma luo makuuhuoneeseen puhtaan talvisen ja levollisen tunnelman. Struktuuripintainen, kyyhkynharmaa Familon Princess torkkupeitto tuo petaukseen aavistuksen tyylikästä rentoutta. Pepe tykkää myös ottaa pienet päiväunet pehmeän torkkuviltin päällä sängyn jalkopäässä.  Aika tuntuu pysähtyvän joulun pyhinä ja loputon juokseminen oravanpyörässä hiljenee. Parhaimpia päiviä ovat sellaiset, kun ei tarvitse mennä mihinkään ja voi vain kietoutua aamusta iltaan aamutakkiin. Familonin vohvelipintainen Princess kylpytakki on kevyttä micro-puuvillaa ja se soveltuu käytettäväksi myös aamutakkina. 


Juhlaan sopivan ylellisen petauksen keskeisessä roolissa ovat pehmeät untuvatyynyt ja muhkeat peitot.  Sänkyyn on pedattu Familon Outlast Super -peitot, jotka tarjoavat juuri oikean lämmön kaikkina vuodenaikoina, myös talven keskellä. Peiton huipputekninen Outlast kangas ja täyte tasaavat kehon lämmönvaihteluja, joten sen alla voi nukkua rauhassa sopivassa lämpötilassa koko yön. Tyynyiksi meidän perhe valitsi puolikorkeat Gold untuvatyynyt. Tyynyä valitessa kannattaa huomioida omat nukkumistottumukset. Puolikorkea sopii niin sanotusti monipuolisille nukkujille, jotka eivät malta nukkua yhdessa asennossa.


Familon on helpottanut pukinkonttiin lahjoja etsivien elämää ja julkaissut monipuolisen kattauksen laadukkaita lahjoja joulusivustolleen. Sivustolta löytyy valmiit kokoelmat ylelliseen hotellitunnelmaan, lämpimään kotijouluun ja hyvää unta arvostavien varmat valinnat. Muistetaan kaiken kiireen keskellä, että joulu on myös levon ja rauhoittumisen aikaa!

Terveisin, Mervi

Kommentit

 1. Kauniit tekstiilit ja muutenkin ihana tunnelma. Onko nukkumatyynyt tuossa vähän isommat kuin normaalista? Meille haluttais kunnon muhkeat tyynyt tai vähän isommat mitä nyt.
  Tekstiileillä kyllä saa nopsaa uuden ilmeen :)

  Ihanaa joulun odotusta sinne. Mie lähen ripustaan joulukalenteria, vähän myöhässä..heh .)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekstiilit on hyvä keino luoda tunnelmaa ja muuttaa tilan ilmettä. Meillä on ihan normikokoiset tyynyt. Aivan ihanaa joulunodotusta Päivi!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit