Keski-ikäisten Love Island


Yllä näkyvät kuvat eivät ole Love Islandilta vaan kesän viimeisten auringonsäteiden lämmittämästä Hvitträskistä, jossa kävimme aamulla Pepen kanssa. Mutta täytyy tunnustaa, että kyseistä TV-sarjaa on muutama jakso katsottu. Selityksenä tarjottakoon sellainen syy, että se oli ainoa ohjelma mitä teini suostui kanssamme katsomaan. Uhrauksia on tehtävä, jos meinaa viettää aikaa nuorison kanssa.

Sarjaa katsoessa tulin pohtineeksi, millainen se olisi jos siinä esiintyisi nuorten sijasta tällaisia keski-ikäisiä. Todennäköisesti nukuumaanmenoaika olisi aiemmin, ja keskustelujen sisällöt olisivat hyvin erilaisia. Esimerkiksi tällaisia:

Keski-ikäisten Love Island, miesten nurkkaus:

- ”hiljaisuus”
- ”haukottelua”
- ”hiljaisuus”
- ”Oletko kilpailuttanut sähkön milloin?”
- ”Olen, mutta ei sillä väliä kun siirtohinnat kuitenkin niin kalliit. Niitä ei ilmalämpöpumpulla lasketa”
- ”Mmmm. Korot kuitenkin alhaalla. Haluatko lasin Barbarescoa?
- ”Kiitos ei. Kuukauden päästä on triathlon. Pitää lähteä kohta uintitreeneihin. Kilometrin uinnin päässä kuvataan keski-ikäisten Temptation Islandia. Jos lähden vartin päästä ehdin näkemään pystyykö Jarno vastustamaan nurmikon ajamisen houkutusta. Tuottajalla meinasi mennä hermot toissapäivänä, kun se ei suostunut juomaan kaljaa altaalla vaan karkasi leikkaamaan nurmikkoa. Se homma kuuluu tuotantoryhmän huoltomiehelle. Kuronenkin sanoi, että jos vielä kerran yrität leikata nurmikkoa tosi-TV:ssä, et saa enää paistaa makkaraa iltanuotion hiilloksessa ja joudut lähtemään kotiin perheen luo. Asiasta viidenteen, Olikohan muuten Pasilla ja Sarilla jotain sutinaa viime yönä?”
- "Öööeiku Pasilla on selkä jumissa. Sen kyykkyasento petti kun pohje kramppasi kesken noston tässä helteessä. Sanoin sille, että juo suolaista vissyä ettei kroppa kuivu, mutta otti varmaan suolatonta. Sari on siviilissä kiropraktikko, yritti saada välilevyn takaisin paikoilleen. Vessassa on muuten Voltarenia jos tarvetta.”
- ”Hyvä tietää. Mun pitää lähteä nyt uimaan. Ei sulla ole muuten Suunnon laturia lainata? Unohdin oman kotiin.”
- ”On! Ja Ouran ja Apple Watchin. Kindlen, järkkärin, GoPron, dronen, läppärin, Bosen, battery packin ja partakoneen.”
- ”Äijä! Laitatko puolen tunnin päästä saunan päälle ja ota minullekin siivu siitä kuvausryhmän kimppa-Eurojackpotista. Saatanan Siilinjärveläiset.”
- ”No perkele. Tänään ei juoda alkoholitonta olutta!”
- ”Tänään otetään vähän märkää! Poikien ilta!”
- ”Eiiii, tämä on Love Island, illalla on sokkotreffit”.
- ”Ei perkele.”


Ihmettelen, että miksi noihin sarjoihin ei oteta mukaan keski-ikäisiä?


Petri

Kommentit

  1. Loistava käsikirjoitus, pidätä kaikki oikeudet heti! Mitähän naisten puolella sit puhuttais..

    VastaaPoista
  2. Kiitos, täytyy lähettää tuotantoyhtiöön :). Jos keksisi kokonaan uuden TV-formaatin, niin siitä voisi saada mukavasti lisätuloja!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit