Mökki HangostaKotimaan matkailua, yllättäen meidänkin agendalla. Ajatuksissa tarkastella sekä eteläistä että pohjoista Suomea. Jotain on jo varattuna, mutta osa suunnitelmista vielä auki. Mutta sen tiedämme, että loma alkaa Hangosta. Rouva vuokrasi meille 1800-luvun mummon mökin rannalta. Tutustuin spekseihin ylimalkaisesti. Nopealla tarkastelulla pisti silmään se, että mökissä ei ole välttämättä vuodepaikkoja jokaiselle. Rouva taisi ajatella, että kerran halusin harrastaa telttailua, en tarvitse sänkyä. Toivotaan, ettei sada paljoa. Eikös Hangon pitäisi olla melko aurinkoinen paikka? 

Pepe tykkää varmasti sijainnista. On toipunut juuri sopivasti lomaa varten pienestä operaatiosta. Kaverin selästä poistettiin rasvapatti. Tikit poistettiin eilen ja uimiseen on taas lupa. Saikkua ei varsinaisesti pitänyt, touhotti mukana kaikissa hommissa koko ajan. Törmäili tötterö päässä oven karmeihin, mutta ei se menoa haitannut. 

Loman käänteitä mielenkiinnolla odottaen,

Petri

Kommentit

 1. Etätyöntekijä ei tarttis ees lomaa vuokratakseen mökin rannalta uudeksi väliaikaiseksi toimistoksi. Ois muuten hyvä idea! En tosin taida siihen itse tarttua, riittää tää oman kodin piha kyllä toistaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa miettinyt itsekin, että osan ajasta voisi työskennellä muuallakin kuin kotona. Mutta toivottavasti kesän jälkeen palataan enemmän normaaliin.

   Poista
 2. Titanium Easy flux 125 amp welder - TITaniumArt
  This titanium trim is an affordable titanium mens wedding bands option for the novice collector with the simple and reliable titanium bolts stainless steel construction for an does titanium set off metal detectors easily-designed cartridge and cartridge cartridge converter edc titanium

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit