Uudet terassikalusteet


Kaupallinen yhteistyö: Masku ja Babler

Pidempään seurassamme viihtyneet ehkä muistavatkin, että tonttimme on vain hieman postimerkkiä suurempi. Tämän tiedostaen päätimme jo talon suunnitteluvaiheessa panostaa reilun kokoiseen terassiin. Ja ihan hyvähän siitä tulikin, mutta tähän päivään saakka on ollut kalustuksen osalta keskeneräinen. 


Nyt oli hyvä hetki korjata tilanne yhteistyössä kotimaisen Maskun kanssa. Maskusta löytyy laaja valikoima terassikalusteita ja 46 myymälän verkosto ulottuu Rovaniemelle saakka, jos ei halua tilata kalusteita netistä niin kuin me teimme.


Kaipasimme erityisesti rentoa oleskelutilaa terassin keskipisteeksi. Tätä tarkoitusta varten rakensimme reilun kokoisen kulmasohvan Manhattan -moduuleista.  Sohva on juuri sopivan kokoinen, että tarvittaessa siihen mahtuu koko perhe. Alumiinirunko on kevyt mutta tukeva, ja varmasti sään kestävä. Terassin kohta, johon sohvaryhmän rakensimme, on pergolan alla, joten sään kestävyys on tärkeä ominaisuus. Sohvaryhmän viereen sopii suojaa tuomaan reilun kokoinen aurinkovarjo johon hankimme riittävän tukevan ja siistin graniitista tehdyn jalan pitämään sen paikoillaan vähän puuskaisemmallakin kelillä.


Terassin pitkälle sivulle hankimme pienemmän kolmen istuttavan Dallas -sohvan. Tuolle paikalle paistaa aurinko ensimmäisenä, ja siinä tarkenee aikaisin keväällä ja myöhään loppukesästä, varsinkin jos on tyyni sää. Taitaa olla koko perheen suosikkipaikka aamukahvien nauttimiseen. Sohvan viereen hankitut laventelit luovat tuoksullaan Ranskan matkoilta muistuttavaa tunnelmaa.  


Molemmat sohvat ovat mukavuudesta huolimatta kevytrakenteisia, juuri sellaissa kuin olemme hakeneetkin. Tykkäämme, että sohvan ja lattian väliin jää tilaa ilmavuutta tuomaan. Sohvien ja aurinkovarjon lisäksi hankimme boksin tyynyjen säilytystä varten.


Uudet kalusteet ovat olleet terassilla nyt vajaan viikon. Pepe on ehtinyt testaamaan molemmat sohvat jo monilla nokosilla. Varsinaisia terassijuhlia emme ole vielä ehtineet järjestää, mutta odotamme innolla sopivaa viikonloppua, jolloin voimme kutsua ystävät viettämään aikaa uudistuneella terassillamme! Tähän saakka parasta on ollut nauttia auringosta ja ulkoilmasta samalla etätöitä tehden. Ja torkahtaa työpäivän jälkeen uudella sohvalla kesän ääniä kuunnellen.

Lisää inspiraatiota löytyy Maskun kesäkuvastosta, ja kaikki yli 50 euron arvoisen kesätuotteen osttajat saavat lisäksi kylkiäisenä fleece-huovan koodilla MASKUN KESÄ. Koodi on voimassa vain myymälöissä. Tarjous on voimassa niin pitkään kuin tavaraa riittää tai 20.6. saakka.

Tämä oli odotettu ja onnistunut projekti, terassin käyttöaste on jo kasvanut selkeästi. Ja nyt on erityisen kiva panostaa terassinkin viihtyvyyteen, kun tänä kesänä viihdytään varmasti kotona tavallista enemmän. Toivotaan jatkoa aurinkoisille päiville!

Mervi & Petrips. @modernipuutalo Insta-tilille kertyy tasaisesti materiaalia elämän eri osa-alueilta. Tervetuloa seuraamaan meidän touhuja ja juttelemaan ajankohtaisista myös sinne!

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit