Kulissien takanaMeidän sometilejä seuraamalla voi saada sellaisen kuvan, että elämä on pelkkää lomaa ja seikkailua. Ei ole. Se on vain kulissia. Seikkailuja kyllä tosin riittää kulissien takanakin, mutta erilaisia. Esimerkiksi tätä vaimon kuvaa seikkailtiin photobombaamaan oikein rakennustelineiden kanssa. Kuvaamiseen keskittynyt rouva ei edes huomannut pätevää isä-poika raksatiimiä välineineen. Se on sellainen juttu, että maalattava on silloin kun kelit sallivat, olipa terassilla kuvaukset tai ei. Kyseisessä kuvassa tosin vasta valmistellaan tulevaa maalausta. Poistimme pahiten haljenneita vinorimoja uusien tieltä. Rouva pakotti pukemaan hassun lippalakin kun huomasi, että kuuppa alkaa ottamaan punaa. 

Suunniteltu projekti saatiin tehtyä ennen lomia niin kuin tarkoituskin. Ettei tarvitse lomaa tuhlata moiseen. Ja parasta oli, että poika oli mukana projektissa. Teki maalauksia ihan yksinään kun itse olin päivätöissä. Mielestäni hyvä että lapsetkin näkevät, että talo ei pysy kunnossa itsestään. Maalauksien lisäksi myös pihaa ja puutarhaa on hoidettu koko perheen voimin. Yllättävän paljon kaikenlaista kitkemistä ja kuokkimista ja muuta siistimistä oli taas tehtävänä. 

Lomaseikkailut ovat nyt takana päin, mutta onneksi kesä jatkuu. Otetaan ilo irti lämpimistä illoista ja viikonlopuista. Ja edessä on vielä parit juhlatkin loppukesän kunniaksi! 

Palataan pian!

Petri

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit