Paperitähti

Vaimo otsikoi postauksen luonnoksen nimellä "Paperitähti". Siitä muistui mieleen Lindi Ortegan 2013 levyttämä laahaava country-kappale nimeltään Tin Star. Outoa miten yksittäiset esitykset tallentuvat joskus korvien välin alati täynnä olevalle kovalevylle. Ehkä syy siihen miksi kappale jäi mieleen on sen tarinassa. Miten kovaa on musiikkimaailman kilpailu ja kuinka harva sieltäkin sitten yltää loistavaksi tähdeksi. Suurin osa jää tinatähdiksi. Aika sakeaksi meni tämä juttu heti alkuunsa.

Mutta meidän paperitähti loistaa kauniisti. Tai ei se kyllä edes esitä tähteä vaan lumihiutaletta. Sen taustalla ei ole sen syvällisempää tarinaa kuin että ajelimme karkuun teinien siivousvuoroa ja päädyimme Plantageniin matkalla ruokakauppaan. Plantagenista kannettiin kotiin myös lasipurkkiin tehty hyasintti-sommitelma. 

Ruokakaupasta tuli vielä mieleen, että ei kyllä sellaista määrää ruokaa saa kaksi keski-ikäistä ostettua mitä kaksi teiniä ei jaksaisi syödä. Tytöt halusivat syödä lauantaina kevyesti, joten tein meille pojille klassiset Entrecotet. Kello oli ehkä seitsemän. Muutaman tunnin kuluttua kuulin että uuni laitettiin päälle. Poika se siellä laittaa vielä iltapalaksi pakaste-pizzan ajattelin. Arvasin melkein oikein. Rouva oli nähnyt kun teini  meni huoneeseensa kahden ison lautasen kanssa. Molemmilla oli pizza.

Tällaiset arkiset, mutta ihan hyvät tunnelmat täällä.

Voimia piemeyteen. Päivä alkaa pitenemään jo viiden viikon päästä.

Petri & Mervi

Kommentit

  1. Jaa, kyllä mulla tuli yksioikoisemmin mieleen Juicen kappale Paperitähdet, jonka aiheen tuo mulle tuikituntematon Lindi on selvästi kopioinut ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvät sanat on tuossakin. Voisi ottaa Juicen takaisin soittolistalle, hyvä kun muistutit :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit