Makuuhuoneen kultapeili
Ei se kultaa ole vaikka kiiltää ja painaa paljon. Rouva kulutti keski-ikäisen miehen henkisiä ja fyysisiä voimavaroja ensin lauantaina pakotttamalla pitkälle ja uuvuttavalle ostosreissulle Kasvihuoneilmiöön ja sunnuntaina vaatimalla ostosten asennuspalveluita. Asennuspalveluita odotettiin silleen passiivis-agressiivisella tavalla. Että ei suoraan sanottu, että laitappa se nyt seinälle mutta annettiin ymmärtää, että ei ole hyvä juttu jos peili jää pidemmäksi aikaa asentamatta.

Taas tuli todettua, että kipsilevy kestää kyllä aika paljon, kunhan kiinnikkeet ovat oikeat. Parempi pysyäkin peilin seinällä, koska jos tippuu alas, sirpaleiden mukana lähden varmaan minäkin.

Samalla asennusrupeamalla tuli laitettua Tiina Kivisen maalaama taulukin taas seinälle. Pohti uutta paikkaansa jonkin aikaa ja oli jo kertaalleen asettumassa peilin paikalle. Onneksi työtä vieroksuva miehen mieleni aavisti, että tämä kanssa ei kannata nyt hätäillä. Viivyttely palkittiin, en joutunut asentamaan sitä kahteen kertaan lyhyen ajan sisällä.

Mutta hieno on peili. Vähän saattaa hoikentaa, tai sitten vain laihduin asentaessa.

Että sellaisia kotoilukuulumisia täältä.


Petri

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit