Sohvapöytä

Meillä on vihdoin sohvapöytä. Tai oikeammin sohvapöytäryhmä. Pyörähdin viikonloppuna Vepsäläisellä ja eteeni osui asuntomessuilta palautunut Bo Concept:n Occa sohvapöytäryhmä. Pöydän alennettu hinta ja verkkokalvoille palanut kuva Lotta Agatonin stailaamasta asunnosta Annedal 2012 asuntomessuilla teki ostoprosessista nopean.Tuntuu jotenkin kodikkaammalle, kun voi bloggailun välissä laskea kahvikupin sohvapöydälle. Aiemmin sai aina pelätä, että joku potkaisee sen lattialta kumoon.

Täällä paistaa ilta-aurinko, ihanaa!

Valoisaa tiistain jatkoa,

Mervi

Kommentit

 1. Oi, ihanat pöydät! :) Olkkari on supertyylikäs!!

  VastaaPoista
 2. Voi voi kun on kauniit. en ois kans kauaa mitettinyt mutta meillä ei oo alakerrassa oo tilaa sohvpöydälle, ehkä sivupöydälle mutta todella hienot ovat.

  VastaaPoista
 3. Ihan mielettömän hyvin soppii teän sisustukseen nuo pöyvät! Aivan upea kokonaisuus <3

  VastaaPoista
 4. Ihanat! Sopii teidän olkkariin todella hyvin!

  VastaaPoista
 5. Ihana pöytäryhmä! Muutenkin niin kaunis koti, ilo katsoa näitä blogisi kuvia. ♥

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille ihanat tykkäilijät, olette kovin ystävällisiä :)

  VastaaPoista
 7. Oot tehnyt oikean löydön, sopii todella hyvin!

  VastaaPoista
 8. Tosi kivan näköiset pöydät, samoja olen kaavaillut meidänkin olkkariin, mutta vielä on mietinnässä. Löysin just blogiisi ja jään seurailee. Itse aloitellu juuri myös bloggailua, tervetuloa piipahtaman sivuillani :-)

  VastaaPoista
 9. Tosi kivat pöydät, ihastelin samoja myös mutten tarvitsisi kuin yhden. Hayn olisi toinen kiva vaihtoehto mutta se olisi kiva nähdä livenä eikä tilata sokkona netistä. Teillä on niin kaunista :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit