Häirikkö

Ruokailuryhmän päähän on tullut häirikkö. Sen tarkoitus on rikkoa ryhmän ankaraa järjestystä ja yhdistää ruokailutila olohuoneeseen.


Sijoitin olohuoneen tv-tason päätyyn vanhemmiltani tuparilahjana saadun DAW käsinojatuolin. Mielestäni siirtymä keittiöstä olohuoneeseen on nyt pehmeämpi ja tilat ovat enemmän yhtä maailmaa.


Kovasti tuo valkoinen seinä huutaa tauluja seurakseen. Sitten joskus, kun budjetti sallii, hankin tason päähän mukavan nojatuolin.


Loppuilta vierähtääkin toisen pöydän äärellä. Vihdoinkin pääsemme nauttimaan kesäillasta omalla terassilla.
-Mervi

Kommentit

 1. Oi, tykkään tosi paljon näistä kuvista. Ottaisin tuollaisen häirikön heti meidän työhuneeseen asumaan.

  VastaaPoista
 2. Näyttää erittäin hyvältä, 10+! :) Tuo teidän ruokailuryhmä on mun unelma, mutta tuskin tulee toteutumaan (ainakaan pitkään aikaan), sillä ostettiin meidän nykyinen pöytä vasta pari vuotta sitten ja on erinomaisessa kunnossa -tykkään toki siitäkin. Meillä on myös yksi valkoinen DSW ja haaveeni olisi joskus saada niitä vielä 5 lisää, jotta saisi niistä ruokapöydän tuolit. Harmikseni kerran kokeillessani huomasin, että tuolit taitavat olla liian matalat meidän pöydän kanssa :( Ehkä pitää katkaista pöydän jalkoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minulla oli joskus liian matalat ruokapöydän tuolit ja täytyy sanoa, että pidemmän päälle se oli melko rasittavaa.

   Poista
 3. Kaunista! Mistä olet hankkinut tuon keittiön maton?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit