Sauna etenee

Sauna otti eilen ison harppauksen eteenpäin. Työt jatkuvat tänään. Kohta meillä saunotaan ja on sitä odotettukin.

Kiukaana on Tulikiven integroitu Nuoska. Saunan paneeli on haapaa, profiili sts ja pinnassa on yksi kevyt kerros valkoista Tikkurilan Supi saunasuojaa. Sauna on Mittapuun tuotantoa.Pesuhuoneessa on Hansgrohen Raindance suihkut. Lasiliukuovi pitää pärskeet kylppärin puolella. Liukuoven sävy pitää vielä tsekata. Tilasimme oven vaalealla lasilla ja toimitettu ovi näyttää vihreämmälle kuin mallipala.


Pesuhuoneen spotit heijastuvat saunan lasiseinästä. Lauteet ovat vaaleaa haapalankkua ja myös ne on käsitelty vaalealla Supi saunavahalla. Tulikiven kiuaskivet odottelevat asennusta suihkun puolella. Kiukaan päällimmäisiksi kiviksi tulee hohtavan valkoiset koristekivet. Pesuhuoneen ja saunan katot ovat Supilla käsiteltyä haapapaneelia.


Pesuhuone on laatoitettu yhdellä ja samalla mattapintaisella laatalla. Sen kummempia tehosteita emme tänne kaivanneet.-Mervi

Kommentit

 1. Nättiä :) Lasihan on aina vihertävää, jos sitä ei ole siitä poistettu. Mallipalaa olette varmaa testailleet ilman mitään taustaa kaupassa? Siinä se vihertävyys ei näy, häviää taustaan. Teillä kun se on noin lähellä vaalea seinään niin se näkyy :)

  VastaaPoista
 2. Upeaa! Kiva nähdä miltä Supi-vahattu haapapaneeli näyttää, sillä sitä olemme pohtineet mekin. Tosiaan, less is more - kylppäri ja sauna ovat todella näyttävät ilman mitään erityisiä "tehosteseiniä". :)

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunista! Erittäin onnistunut kokonaisuus!

  Ja hyvältä tosiaan näyttää tuo valkoinen saunavaha haavassa. Meillä on sitä kosteiden tilojen sormipaneelikatoissa, jotka ovat mäntyä. Musta vaha taas meillä sai lepässä aikaan ihan ruskean tuloksen ja päädyttiinkin sitten toiseen ratkaisuun. Että vähän arvaamattomia nuo ovat, jos on ekaa kertaa liikenteessä. :)

  VastaaPoista
 4. Me olemme asuneet jo puoli vuotta, eikä saunota vieläkään:( Kesä puuhaillaan ulkona ja sitten sisälle. Jospa jouluksi.

  Teidän sauna ja pesuhuone ovat valtavan kauniita. Meille tulossa suorareunainen valeponttipanelikatto kuten muuallakin talossa, mutta seiniksi haluaisin juuri tuolla profiililla olevaa panelia. Lauteet meillekin tulossa lankusta, mutta puu on vielä päättämättä. Haluaisin teidän tapaanne hyvin yksinkertaisen saunan. Muotolauteita ei meillä koskaan nähdä. Kaunis kiuas.

  VastaaPoista
 5. Hieno ja moderni sauna-osasto. Kyllä tuolla kelpaa.

  VastaaPoista
 6. Tyylikästä, erityisesti vaalea haapa! Tuo Unidrainin (?) kaivo on ihan ehdoton, se oli meidän raksaprojektissa yksi mun kolmesta ehdottomasta vaatimuksesta ja onneksi toteutui.

  VastaaPoista
 7. Kaunista on, tässä näkyy suunnittelijan käyttö verrattuna useimpien muiden raksablogien saunoihin. Itse en kyllä pidä vaaleista saunoista, koska viihdyn tunnelmallisissa hämärissä löylyissä. :)Mutta mustatkaan saunat ei ole mun juttu.

  VastaaPoista
 8. Kyllä on superhieno kokonaisuus! Kiuas on ihan suosikkini, muttei mahtunut meidän budjettiin vaan päädyttiin Naavaan (sama pinta kuin tulevassa takassa - yhtäläinen linja, you know ;)!). Vaalea leveä haapalankku on huipputyylikäs. Tykkään kaikesta!

  VastaaPoista
 9. Mistä olette löytäneet noin kauniin sävyisen laatan?

  VastaaPoista
 10. Hyvältä näyttää, kohta pääsette saunomaan :). Miekin mietin meille aluks aivan vaaleaa saunaa, mutta se vaihtuikin mustaksi :D.

  VastaaPoista
 11. Kiitos kaikille kommentoijille! Kovasti odotamme, että näemme saunan valmiina ja pääsemme nauttimaan ensimmäisistä löylyistä :)

  VastaaPoista
 12. Hei, muistatteko mikä oli tuon Supi Saunavahan värisävy (oliko täysin valkoinen vaiko joku muu)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sävy on sekoitus valkoista ja väritöntä vahaa.

   Poista
  2. Moi, muistatko sekoitussuhdetta valkoiselle ja värittömälle vahalle? Vastaava projekti edessä itsellä ja huolettaa että pelkällä valkoisella tulee jo liian vaalea.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit