Mietinnässä

Tunnen syvää masennusta katsoessani vaatehuonetta. Tila on edelleen vaiheessa ja vaatteiden etsiminen sieltä on yhtä tuskaa. Pikkuhiljaa ärsytyskynnys alkaa olemaan niin korkealla, että tätä ongelmakohtaa on oikeasti alettava työstämään.

Tälläiselle vaatehuoneessa näyttää tällä hetkellä.


Tällaiselle toivoisin siellä näyttävän. Kokonaisuus on rakennettu Ikean Stolmen -sarjalla, jota harkitsen  myös meille. Enää ei siis tarvitse kuin tarttua mittanauhaan ja aloittaa kokonaisuuden suunnittelu. Miksi se tuntuu niin ylivoimaisen vaikealle tehtävälle?

kuva

Lasistamo kävi aamulla asentamassa uuden liukuoven kylpyhuoneeseen. Meille oli aiemmin toimitettu väärä ovi. Se oli huomattavasti vihreämpi kuin valitsemamme lasimalli. Aikaisempaa ovea pääset katsomaan täältä. Nyt virhe on korjattu ja ovi näyttää hyvälle. Jos jotain kiinnostaa, niin kyseessä on pure white satiini lasi, josta on poistettu lasille tyypillinen vihreys. Kiitos vielä Lasistamolle hyvästä palvelusta ja laadukkaista tuotteista!


Kunhan kattoon saadaan asennettua muutama puuttuva paneeli voidaan pesuhuonetta pitää valmiina. Takana pilkottavasta kodinhoitohuoneesta kerron teille lisää myöhemmin.

terveisin,

Mervi

Kommentit

 1. Ihan sama dilemma ja masennus meillä tuon vaatehuoneen kanssa. Nyt meillä on siellä super-ärsyttvät korihyllyt. Ne on aina sotkuiset ja niihin loppupelissä mahtuu vähän. Siksi taidan tyytyä stala-seinäkiskoihin ja selkeisiin hyllylevyihin.
  Jos keksit jotain hyvää ideaa, niin laita tulemaan:))
  Terkkuja,Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän vaatehuone on kaos. Olisikohan ollut helpompi tehdä perinteiset vaatekaapit? Saas nähdä mitä tästä tulee :)

   Poista
 2. Meillä ei edes ole vaatehuonetta, mutta haaveilen sellaisesta, jonne saisin tuhat ja yksi kenkäparia kauniisti esille.. kaikkien muiden juttujen viereen ,)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, samanlainen haave myös minulla oli rakentamisen alkumetreillä. Toteutus hieman ontuu tässä vaiheessa projektia ;)

   Poista
 3. Vaatehuoneen suunnittelu on kyllä tosi vaikea tehtävä! Pieneen tilaan pitää saada mahtumaan paljon ja tuntuu että pari hyllyä ja tila on jo käytetty. Saa nähdä kuinka meidän käy kun se on ajankohtaista....

  VastaaPoista
 4. Voih, ihan sama juttu täällä! Muuton aikaan erehdyin ajattelemaan, että "laitetaan nämä vaatteet nyt vaatehuoneeseen vain jotenkin, ne voi järjestää fiksummin sitten myöhemminkin". Joo, niin voi, jos joskus saisi aikaiseksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että meitä on useampi samassa veneessä ;) Tsemppiä!

   Poista
 5. Ihanan näköinen blogi. Täytyypi klikkailla lukijaksi:)

  Terveiset Saa kurkistaa blogista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kävin kurkistamassa teille ja liityin lukijaksi.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit