Kaikenlaista tarpeellista

Ensimmäinen työpäivä loman jälkeen on takana ja olo on yllättävän energinen pienestä flunssasta huolimatta. Työpäivän jälkeen teimme kierroksen Bauhausissa ja löysimme puuttuvat ulkovalot. Tämän lisäksi laitoin tilaukseen seuraavat tuiki tarpeelliset tuotteet:

-Pappelina Bob matto, koko 70x360 on juuri passelin mittainen eteiseemme 
-Marimekko Frekvenssi tyynyt x 2 kpl löytävät paikkansa sohvalta
-String pocket hylly tulee olohuoneeseen 
-Artemide Tolomeo Faretto seinävalaisimet x 2 kpl, toinen tulee alakerran pikku vessaan ja toinen kodinhoitohuoneeseen. Sähkäri on tulossa torstaina, mutta valaisimet eivät aivan siihen ennätä.
Kun tavaraa tulee sisään, on jotain lähdettävä ulos. Syyskuun alussa minua odottaa pöytä itsepalvelukirppiksellä. Pieni loman jälkeinen ahdistuskin haihtui päivän aikana, tästä se syksy taas lähtee rullaamaan.

Pirteätä viikkoa!

Mervi

Kommentit

 1. Tuosta ryhmästä ottaisin mielellään kaiken :) Tolomeo on ihastuttanut pitkään. String pocket meillä onkin mustana, mutta myös valkoiselle löytyisi käyttöä. Tyynyt voisin ottaa tulevalle sohvalle (kunhan sohvan paikka ensin valmistuu ja sohva löytyy ;D). Pappelina meillä onkin eteisessä, mutta tähtimallina. Juuri nyt raidat iskisivät enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin löytyy vanha tähti Pappelina eteisestä, mutta se on hieman liian nafti tilaan. Ovat kyllä tosi käteviä mattoja lapsiperheessä.

   Poista
 2. Mistä tilasit Tolomeot? Ihania hankintoja :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, Tolomeot ovat täältä:
   http://www.light11.eu/index.php?cl=search&searchparam=Tolomeo%20Faretto
   Tänään tuli meilitse ilmoitus, että valaisimet ovat matkalla :) Nopeaa tomintaa.

   Poista
  2. Kiitos linkistä! Hankintalistalla meilläkin. Kertoisitko vielä toimituskuluista? Ja päädyitkö micro-kokoon vai tavalliseen? Meillä tulisi sängynpäätyyn lukuvaloiksi, enkä vielä ole päättänyt kokoa. pitäisi nähdä livenä.

   Poista
  3. Eipä kestä. Lähetyskulut olivat 9,50. Päädyin tavalliseen. Pitää toivoa, että ovat hyvät. Voin laittaa kuvia, kunhan saadaa asennettua ne seinälle.

   Poista
 3. Ihana tuo Pappelina matto, mistä tilasit omasi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Henna, meidän matto tuli Sisustuksen Koodista. Matto löysi paikkansa eteisestä:
   http://modernipuutalo.blogspot.fi/2012_09_01_archive.html

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit