Uudet kaveritKuvassa uusi kaverini Kärcher. Kävin hakemassa sen kotiin pari viikkoa sitten Konalan myymälästä. Ei ole vielä ehditty tutustumaan kunnolla, mitä nyt pikaisesti terassin pesun merkeissä. Todennäköisesti jatkamme ystävystymistä samoissa tunnelmissa, koska lähistön lehtipuut ovat alkukesän innostuksissaan jo värjänneet uudelleen koko terassin kellertäväksi siitepölyllä.

Samalla Konalan reissulla ostin myös 20 metriä letkua, jonka huomasin kotona liioitteluksi. Eihän sitä saa pidettyä mitenkään järjestyksessä, on koko ajan solmussa ja mutkalla, hermot menee. Pitänee sitten hankkia vielä esimerkiksi tällainen Gardenan kela.

Myös pihatuomeen on tullut paljon uusia kavereita. Harkitsin jo vakavasti näiden, koko tuomen valloittaneiden veijareiden teloittamista uudella pesurilla, mutta en tohtinut, ainakaan vielä. Ja kai ne kohta, syötyään tuomesta joka ikisen lehden, koteloituvat ja lentävät pois.

Siinä se toukka kurkistaa

Kyseessä siis tuomenkehrääjäkoin toukkien invaasio, lisää näistä vekkuleista vaikkapa Wikipediasta, lienee tuttu vieras muillekin.

Omakotiasumista opetellessa ja varustellessa

- Petri

Yhteistyössä: Kärcher ja Elää sitä pitää tuomenkehrääjäkoinkin RY

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit