Isin töissä

Tyttö oli tänään mukana isin töissä koko pitkän päivän. Hienosti neiti jaksoi, vaikka toimistolla olikin varmasti kohtalaisen tylsää. Mukana oli iPadin lisäksi värikynät, ja yhden palaverin aikana hän olikin onnistunut kitettyttämään päivän kulun melko osuvasti tähän teokseen:
Taiteilija oli ollut selkeästi sitä mieltä, että isi ja hänen työkaverinsa pukeutuvat tylsästi, ja lisännyt vaatteisiin hieman väriä.

Palavereiden välissä syötiin lounas läheisessä ravintolassa. Lounaslistalla oli maksaa ja bataattisosetta, jälkimmäinen maistui paremmin. Iltapäivällä tämä työelämään tutustumassa ollut tulevaisuuden toivo nautti äidin kauhistukseksi peräti kuusi palaverikeksiä.

Isin työpaikalla oli myös eri hienoja liimalappuja, joita sai ottaa mukaan muistoksi. Kotona liimalapuille löytyi heti käyttöä.Huomenna hän sitten menee vuorostaan tutustumaan äidin työpaikkaan, toivottavasti siellä menee yhtä mukavasti, eikä kekseissä säästellä.

- Petri

Kommentit

  1. Vau, hienosti on mennyt! Meillä sama edessä myöhemmin kesällä. Viikko pitäisi saada kulumaan näin, mutta ehkä pitää harkita myös muutamaa etäpäivää. Vaikka lapset nyt ovat vielä tästä ihan innoissaan, saattaa ääni muuttua kellossa jo parin ekan tunnin jälkeen...

    VastaaPoista
  2. Ihana idea, että lapsi pääsee tutustumaan vanhempien työpaikkaan :)Antaa varmasti ymmärrystä työhön ja vanhempien arkeen :)

    VastaaPoista
  3. Voi ihanuus. :) Isi voikin sitten miettiä seuraavaa asua palaveriin, kun mallikin on nyt valmiina. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit