Olisko kellään...

Fancy - Lightype Letters by Seletti

Miehen fb-seinältä kopioitu:

Olisin kiinnostunut ostamaan ne varastosi nurkkaan jääneet, poikamiesvuosina hyvin palvelleet stereot, jotka jouduit siirtämään sivuun todennäköisesti siinä vaiheessa kun muutit yhteen tulevan vaimosi kanssa. Se oli sinulle kova paikka, mutta fiksuna miehenä ymmärsit, että tämä on taistelu jota et todennäköisesti voita, ja vaikka voittaisitkin, hinta siitä olisi liian kova. Aina kun käyt varastossa hakemassa matkalaukun, kauden renkaat tai lehtiharavan, pysähdyt katsomaan pölyttynyttä musiikkilaitteistoa, ja muistelet hetken niitä huolettomia poikamiesvuosia ja kuvittelet kuulevasi soitin- ja lauluyhtye Black Sabbathin vokalistin laulavan paranoidia. Mietit, että vaikka tämä kaksikanavaisten äänitallenteiden toistamiseen luotu laitteisto onkin rakas, pitäisi siitä päästä eroon jotta saisit lisää hyllytilaa, vaikkapa sille lehtipuhaltimelle jonka ostamista olet pitkään harkinnut, ja nyt se olisi tarjouksessa Clasulla. Mutta ei, et voi kuitenkaan toimittaa niitä kaatopaikalle, se olisi liian julmaa. Ja ei sinun pidä sitä tehdäkään, sillä minä voin tarjoata musiikkilaitteistollesi miltei ikuisen elämän autotallissani, joka kaipaa menneiden vuosikymmenien erillissarjaa käskyttämään pohjoisesta pelastamiani, aikoinaan kesätyöansioilla hankittuja Radiotehnikan kovaäänisiä. Olen valmis maksamaan hyvästä erillissarjasta avokätisesti kymmeniä euroja, ja sen lisäksi kutsun sinut toki autotalliini kuuntelemaan vaimojen mielestä huonoa musiikkia ja juomaan olutta.

ps. Haussa erityisesti viritin, vahvistin, (tai viritinvahvistin) ja kasettidekki, mutta myös muut kiinnostavat. Ei integroituja, eikä mitään Philipsejä. Ne voi laittaa kaatopaikalle. 


Liikutuin. 
Sunnuntai terkuin, Mervi :D

Kommentit

 1. Haaaah! Meilläpä pappi kysyi 30 vuotta sitten tahdonko miehen, erillissetin ja 1500 LP-levyä? Vastasin tahdon, koko paketin :)
  ...eikä ole ollut mikään Philips...

  Onnea etsintään!

  VastaaPoista
 2. Hih, lykkyä tykö etsintään!

  Meilläkin soi nykyään Sabbath ja kumppanit vinyyliltä vuosikausien varastotauon jälkeen. :)

  VastaaPoista
 3. Eih, vähänkö alako naurattaan :D Hihi :D Hauska, ja varmasti monella niin totta! :D
  Sanat hallussa sinun miehelä :D
  Tsemppiä ettintään :)

  VastaaPoista
 4. Ihana! Siis niin liikkis... :) Nyt sormet ristiin, että löytyy oikeat lelut.

  VastaaPoista
 5. Heh, nauru tuli täälläkin! Toivottavasti löytyy!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille ihanista kommenteista! Mies on onnensa kukkuloilla, stereot löytyivät ja hienosti soivat! Kesälomalla etsiskelläänkin sitten c-kasetteja kirppareilta ja divareista. ;D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit