Keittiövuoro

Vuoden viimeinen päivä kului suurelta osin hyvin epämiehekkäästi essu päällä. Vaimo oli töissä, minä lomalla, ja olimme luvanneet hoitaa illalliskutsujen jälkkärin, joten nakki napsahti minulle. Eipä tuo kokkailu tosin minulle mitenkään vierasta ole, joten ihan mielelläni kulutin osan päivästä juustokakkua työstäen ja stereoita luukuttaen, ihan omassa rauhassa, kun lapsetkin ovat vielä maalla.

iPad on yksi tärkeimmistä kokkausvälineistä.
Olen valittanut pitkään, että keittiömme varustuksesta puuttuu irtopohjavuoka. Vitsikäs vaimoni oli hankkinut minulle sellaisen yllätyslahjaksi maanantaina, joten toki se piti koeponnistaa heti. Punaisen Kenwoodin hankin itse Gigantista keväällä, kun vanha vispilä sanoi työsopimuksensa irti.


Uunista tullessaan juustokakku näyttää vielä samalta kuin Valion saitilla. Siinä on muuten aika paljon sokeria ja muuta vitamiinia tuossa kakussa, mutta eihän siitä muuten hyvää tule. 


Jäähtyessään torttu vähän rupsahti, mutta eihän tässä ihan rypyttömiä olla enää itsekään. Kaveriksi tein kakulle vadelmamelban. Hyvien ruokakuvien ottaminen on muuten todella vaikeaa.


Kokkailujen jälkeen nostin kaapissa majailleen tehosekoittimen framille. Sitä hyödyntäen voi sitten aloittaa uuden terveellisemmän elämän ensi vuonna, rasvattomia marjasmoothieita pyörittellen. Tai sitten ei. Mutta olkoon tuossa näkösällä nyt, jotta sitä muistaisi käyttää vähän useammin.


Toivottavasti kakusta tuli syömäkelpoista, en viitsinyt korkata sitä vielä. Kohta suuntaamme ystävien luokse juhlistamaan tulevaa vuotta 2014.

Oikein hyvää uutta vuotta kaikille, muistakaan juhlia kunnolla!

- Petri

Kommentit

 1. Hyvää uutta vuotta 2014 sinnekkin koko perheelle :)

  t.Sanna
  p.s. terkut vaimolle :)

  VastaaPoista
 2. Petri sä oot taitava! Onnekasta vuotta 2014!

  -Elina-

  VastaaPoista
 3. Huhhuh.Mä jo luulin,että teille on tapahtunu JOTAIN ku ei oo kuulunu mitään pariin viikkoon.Ei MITÄÄN joulujuttujakaan.No hyvä ku on kaikki ennallaan.Hassu tunne kun murehtii näin,vaikka enhän mä teitä edes tunne.Oikeasti.Hyvää vuotta 2014 teille koko perheelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistä. Hieman latailtiin akkuja ja kirjoituksistakin tuli pieni breikki, mutta täällä ollaan ja kaikki hyvin!

   Poista
 4. 1. Mun ostoslistassa lukee kenwood sähkövatkain ja irtopohjavuoka. Kotona olevat alkavat vedellä jo viimesiä. ;)

  2. Mulla oli eilen juurikin samanmoiset tarjottavat. Juustokakkua ja marjaista kastiketta.

  Oikein kivaa vuotta 2014 teille!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kenwood toimii hyvin ja näyttää hyvältä, voin suositella!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit