Takkakuvamanipulaatio

Olisi hauska saada vihdoin ja viimein se takka, joka jäi hankkimatta rakennusvaiheessa. Tulisija on ollut vaimon puheenaihe nro 1. kuluneen viikon aikana, ja esitepino olohuoneen pöydällä jatkaa kasvamistaan. 

Vietimme itsenäisyyspäivää edeltävää iltaa casuaalisti kotosalla. Olisin halunnut nauttia rauhassa viinistä ja lukea teknologiauutisia padilta, mutta koko ajan nenän eteen työnnettiin kuvia ja tingattiin mielipidettä, että millainen se takka olisi, ja miltä mikäkin malli näyttäisi kodissamme. Parin viinilasin jälkeen ehdotin, että hän mallintaisi asiaa leikkaamalla esitteistä kuvia, ja sommittelisi niitä kameran avulla paikoilleen.

Idea oli niin hönö ja huvittava, että vaimo nappasi sakset käteen ja siirtyi tuumasta toimeen. Luonnollisesti olisimme päässeet parempaan lopputulokseen Photoshopilla, mutta tämä oli huomattavasti hauskempaa. Olisiko tässä ainesta uudeksi kotiblogien meemiksi? 

Jos haluat viihdyttää itseäsi ja muita, tarvitset vain sopivasta kuvakulmasta esitetyn, kotiisi harkitsemasi esineen tai kalusteen kuvan, sakset, ja kännykameran. Ja kenties pohjille pari lasillista hyvää viiniä.


Raskaan takan kannatteleminen ei aina onnistunut, mutta onhan se hyvä tietää ennakkoon, miltä takkaehdokas näyttää esimerkiksi maanjäristyksen aikana.


No mitäs mieltä olette, sopisiko kulmikkaaseen ja vaaleaan kotiin pyöreä, betonipintainen takka, vai kulmia ja vaaleita värejä toistava malli? Molemmat näistä ehdokkaista ovat Norjalaisen Nordpeissin valikoimista. 

Takkahupailun lisäksi suunnittelimme katsovamme Yleltä aamukahteen kestäneen Game of Thrones -putken, mutta nukahdimme sohvalle jo toisen jakson puolivälissä, hyvissä ajoin ennen puoltayötä. Ei vanhat jaksa.

Hyvää itsenäisyyspäivää teille kaikille!

-Petri Kommentit

 1. Minusta tuo tumma ja pyöreä olisi ehkä kivempi.

  VastaaPoista
 2. Ihania olette! Minä annan ääneni valkoiselle :-)

  VastaaPoista
 3. Näistä elämänmakuisista päivityksistä tulee niin hyvälle tuulelle :)))) - valkoinen näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kulisseja pitäisi raottaa useamminkin, mutta ei nyt ihan kaikkea kannata kertoa kuitenkaan :)

   P

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitokset mielipiteestä, pyöreästä pidän itsekin ehkä hieman enemmän, mutta Mervihän sen päättää.

   Poista
 5. Haha. :D Pyöreä miellyttää omaa silmääni.

  VastaaPoista
 6. Ihana te :) Musta valkoinen on parempi vaihtoehto.

  VastaaPoista
 7. Ai hitto että repesin tolle kuvamanipulaatiolle :D Mutta joo, pyöreä miellyttää minunkin silmää enemmän. Mutta oisko vaaleampana parempi? Kun en tiedä, että minkälainen ympäristö toisella puolella, niin vaikea sanoa.

  VastaaPoista
 8. Hauskoja olette :D Pyöreä parempi, mutta vaaleampana.

  VastaaPoista
 9. Pyöreä pehmentäisi teidän kodin kulmikkutta. Ja tumma väri rikkoo vaaleutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja kun vaimokin on tumma, niin sopisi siinäkin mielessä.

   Poista
 10. Hahaa, päivän ideapalkinto teille. :D Tumma ja pyöreä. Oman kokemuksen mukaan tuli (=noki ja savu) ja vaalea pinta ovat välillä haastava yhtälö...

  - Paula

  VastaaPoista
 11. Tämä postaus oli ihan superjuttu! Aivan loistava keino sovitella suuria kalusteita - niin ja mahdollisen maanjäristyksen vaikutuksia ;)
  Ai niin - mielestäni musta näyttää kivemmalta (="huomatkaa minut, minä olen takka") mutta ehkä valkoinen voi kestää aikaa ja maastoutua paremmin tilaan niinä vuodenaikoina kun takkaa ei ehkä niinkään kaipaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elwira! Katsotaan mihin tässä päädytään, päätöksiä pitäisi tehdä pian jos meinaa näille lumille takan saada.

   Poista
 12. Hahah, en ole tähän aikaan vielä seurannut blogianne, joten oli pakko tulla tsekkaamaan tämä postaus. Ihan loistava idea, vaikka välillä vähän maa järiseekin. :D -Heksu

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit