Takka tuli taloon

 


Olen lauantai aamupäivän jännittänyt suomalaisten edesottamuksia Sotshin olympialaisissa ja yrittänyt samalla, tärisevin käsin, kuvata yläkerran uutta katseenvangitsijaa. Tässäpä siis ensimmäisiä fiiliskuvia Nordpeisin Ronda takasta, joka sijoittuu kotimme yläkertaan, ruokailutilan ja olohuoneen välimaastoon.

Takka-asiaa mietittiin pitkään ja hartaasti. Nyt olo on helpottunut. To do -listalta voi vetää yhden tehtävän yli ja tilaan valittu pyöreä, betonipintainen takka tuntuu meidän näköiseltä ratkaisulta. Ensimmäiset tuletkin on takassa jo ehditty polttaa.

Lauantai terveisin, Mervi

ps. jos jollain on suositella tyylikästä ja kohtuuhintaista takkasettiä, niin laittakaa vinkkejä kommenttikenttään. Kiitos! :)



blogiyhteistyö: Nordpeis

Kommentit

  1. Kyllä on komea takka ja sopii hyvin teille.
    Mukavaa viikonloppua sinnekkin :)

    t.Sanna

    VastaaPoista
  2. Ihana takka, niin tosiaan teidän näköinen, kelpaa katella :D Mukavaa lauantaita!

    VastaaPoista
  3. On kyllä hieno - kuin ois tuossa aina ollut:)

    VastaaPoista
  4. Kaunis ja ihanan keveän näköinen.

    VastaaPoista
  5. Onneks olkoon, komea ja sopii todella ympäristöön!

    VastaaPoista
  6. Voi miten kaunis! Juuri teidän kotiin sopiva..:)

    VastaaPoista
  7. Kylläpä on komea takka!
    Mahtava malli, kun vie vain vähän tilaa ja saa ihailla useammalta suunnalta!

    VastaaPoista
  8. Raisin takkasetti teille.

    VastaaPoista
  9. Hieno valinta. Monesti keskellä asuntoa olevat takat ovat turhan raskaita ja vievät tilaa. Tämä on onnistunut valinta.

    VastaaPoista
  10. Upea takka. Kyllä nyt kelpaa pakkaspäiviä viettää... jos niitä on luvassa enää.

    VastaaPoista
  11. Oi,oi, onpa upea! Niin siro ja linjakas. Lisäksi täydellinen aisapari Artekin riippuvalaisimelle, hivelee silmää niiden yhteensopivuus muotokielensä puolesta! Takkasetti onkin haastavampi, huonosti tiedän niitä mutta löytyisiköhän mistään mustaa ja modernia...?

    VastaaPoista
  12. Ihana, upea!
    Meillä takkapähkäilyt jatkuneet jo liiankin kauan. Malli on melko varma mutta paikka on vielä hakusessa; kulmaan, seinän viereen vai keskelle huonetta...

    VastaaPoista
  13. Vau, miten ihana! Ja sopii niin loistavasti paikalleen!

    VastaaPoista
  14. Hyvältä näyttää!
    Mistähän on 2.2. kuvassa sohvalla näkyvä musta-harmaa torkkupeitto?
    -Milla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Milla, torkkupeitto on ostettu Stockmannilta ja on Lapuan Kankureiden mallistosta :)

      Poista
  15. Komea takka! Sopii tilaan ja jakaa näkymiä ihanasti :)

    VastaaPoista
  16. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  17. Kerrassaan upea - ihana sisustuselementtinäkin! Pidän mustasta väristä. Surffailin hieman sivuillanne ja huomasin teidän katsoneen myös Rail Pilar mallia. Olen tilannut Pilar mallista esitteet, mutta hinta tuntuu siinä nousevan asennettuna hormeineen 8 tonnia....jään sitä miettimään. Tuo teidän takka on kyllä myös ihana - onnea!

    VastaaPoista
  18. Oi oi - tämä on kyllä mahtava! Biltemassa olisi tarjouksessa tuollainen selkeä setti 7€:n hintaan. On ainakin meitä palvellut hyvin, eikä ole liikaa koukeroa ja koristetta. http://www.biltema.fi/fi/Koti/Sisustus/Puu--ja-takkatarvikkeet/Takkavalinesetti-87900/

    VastaaPoista
  19. Komea takka! Meillä on "takkasetti" (=yksi lapio tai mikälie onkaan nimeltään) sievästi piilossa siivouskaapissa, kun en voi sietää mitään ylimääräistä näkyvillä. :-D

    VastaaPoista
  20. hei!

    oletteko olleet tyytyväisiä takkaanne? lämpeneekö se liian kuumaksi,pystyykö sen pintaan koskemaan kun tuli roihuaa sen sisällä? eli lähinnä miten pienten lasten kanssa onnistuu käyttö, polttavatko sormensa jne :)? tuntuuko, että jäähtyy saman tien vai kuinka pitkään pysyy lämpimänä takan pinta? olettkeo nordpeisin laatuun tyytyväisiä?
    ollaan mietitty toykio takkaa nordpeisiltä ruokailutilan ja oh:n väliin. olis sopivan siro siihen kohtaan ja luukku hieman normaalia korkeammalla....toisaalta joku varaavakin olis järkevä, mutta on ne aika jykeviä ja tilaavieviä... ei oo tutuilla kevyttakkoja joten ei oikeen uskalla tehdä päätöstä kun ei kuullut kokemuksia :)

    kiitos jos viitsitte vastata! vaikea päätös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tokyo oli se nordpeisin takka, huomaa että kiireessä kirjoittaa :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit