Terassin metallihylly

Kävin räpsäisemässä muutaman kuvan terassille siirretystä metallihyllystä auringonlaskun aikaan. Hyllyyn oli tosi kätevä kerätä ympäri terassia pyörineet tavarat aina tekstiileistä kukkaruukkuihin asti. Terassimme kokoonpano on keräilyerien sarja. Terassilla hyödynnetään vanhoja kalusteita ja tekstiilejä, joita on kerääntynyt kotiimme vuosien saatossa. Käynnissä olevat pihatyöt syövät budjetin niin tehokkaasti, että suuremmat terassihaaveet voin siirtää vuodella, parilla eteenpäin. Ainoa investointi, joka terassille on tänä kesänä tehty on Kodin1:stä hankittu riippumatto. Se on osoittautunut kesän lungeimmaksi oleskelupaikaksi, josta kilpaillaan hampaat irvessä.

Kesäisin terveisin, Mervi

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, tällaisilla hellekeleillä tuolla tulee viihdyttyä tunteja :)

   Poista
 2. Minusta on tosi ihanaa että kodissanne on myös "vanhoja" tavaroita. Sellanen kerroksellisuus on oikeaa elämää:)
  Muutoinkin kodistanne välittyy lämpö ja aina löytyy jotain kivaa. Valinnat ovat hienoja ja onnistuneita, eikä mitäään katalogista. Persoonallinen ja tyylikäs koti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena kauniista palautteesta! Olen sanaton. Aurinkoista ja rentouttavaa kesää! <3

   Poista
 3. Ihana terassi ja riippumatto :)
  Kierrätys kunniaan -hyvältä näyttää kamu!

  halauksin. Sanna

  VastaaPoista
 4. Hei. Kiva idea tuo riippumatto. Ja hyvältä näyttää teidän terassi.

  p.s. Teillä on tosi kiva blogi, mutta tabletin kautta sen seuraaminen on hankalaa. En ymmärrä miksi, muiden blogien kanssa ei ole ollut koskaan ongelmia. Nimittäin teidän blogi "jumittuu" mulla helposti enkä usein pääse selaamaan ns. eka sivua pidemmälle. Harmi. Tykkäisin kovasti teidän jutuista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja iso kiitos kivasta palautteesta <3. Jumitusongelmaan en valitettavasti osaa antaa vastausta, mutta kiitos tiedosta.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit