Lomalahja


On lomalahjan aika. Lukijoille, jotka ovat seurailleet touhujamme pidempään on mahdollisesti tullut tutuksi lomalahjakonsepti. Lomalahja on lahja, jonka hankin itselleni loman kunniaksi. Konsepti on vakiinnuttanut paikkansa kesäloman suhteen, mutta tarpeen tullen se toimii moitteettomasti myös hiihtolomalla, joululomalla, talvilomalla, pääsisäislomalla jne. Edellisen, konseptin mukaisen hankinnan, hiihtolomalahjan pääset kurkkaamaan täältä.

Kesän lomalahjan tilasin Mum´s verkkokaupasta. Se on Saanan ja Ollin suunnittelema villainen Koko Iäksi matto. Mattokuva on lainattu Mum´sin sivuilta ja siitä tulikin mieleeni, että tulihan sitä tilattua tänä kesänä myös 756 kpl betonisia pihalaattoja. Laatat eivät valitettavasti täyttäneet kesälahjan kriteereitä. Lisää asiaa matosta sen saavuttua.

Lahjakkain terveisin, Mervi ;)

Kommentit

 1. Hienon lahjan olet valinnut! Pitäisikin oikeastaan lanseerata tuo konsepti myös meille... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannattaa lanseerata juttu oikein isosti... :D

   Poista
 2. Hyvä konsepti tuo lomalahja ja upea matto! Minne ajattelit maton laittaa, olohuoneeseen?

  VastaaPoista
 3. Tämä lomalahja idea on niin mainio että -mäkin hommasin sun innoittamana itselleni ekan lomalahjan :)
  Ihana tämä sinunkin lomalahja!!

  Aurinkoista viikonloppua kamu <3
  Sanna

  VastaaPoista
 4. Juu, meilläkin (lähinnä mulla itselläni) toimii tuo lomalahjakonsepti loistavasti! On vaikka sun mitä tullut lomalahjaksi hankittua ja vasta hääpäiväksi ostin uuden sormuksen. Mutta melkeinpä kaikki ovat liittyneet kodin sisustamiseen ja kuitenkin sillä idiksellä osta nyt, keep forever. Tämä sun lahjasi on todella kaunis!

  terkuin Sari

  VastaaPoista
 5. Tosi hyvä idea tämä lomalahja! taidan ottaa minäkin käyttöön :D
  Ja hieno matto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimästi suosittelen lomalahjaa kaikille :)

   Poista
 6. Ihana lahja! Hmm, en olekaan saanut vielä mitään lomalahjaksi, mitähän sitä keksisi? :D

  VastaaPoista
 7. Ihana tuo matto, olen haaveillut siitä itsekin, kiva nähdä, miltä se näyttää teillä, varmasti upea!
  Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikani minäkin tästä haaveilin ja nyt tuli hyvä syy toteuttaa haave ;))

   Poista
 8. Upea matto ja konsepti. Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
 9. Näyttää hyvältä!! Heheh ja ihana konsepti! :))
  Hyvää lomaa siis! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein toimiva konsepti, kannattaa kokeilla ;)

   Poista
 10. Hyvä idea tuo lomalahja:) Vosin nimittää uudet sisustus hankinnat lahjaksi itselleni kesän puurtamisesta töissä:)
  Matto on kaunis. Teidän kotiinne oikein passeli!

  VastaaPoista
 11. Tähän postaukseen suoraan liittymättä kaipaisin apua pöydän kanssa. Eikös teillä ole Artekin ruokapöytä mustalla linoleum-kannella? Miten se toimii käytännössä, onko kuinka helppo pitää puhtaana? Meillä on ollut nyt kaksi upouutta Artek-pöytää valk. laminaattikannella ja se on karmea. En tiedä mitä laminaatin valmistuksessa on tapahtunut, mutta pinnan kiilto alkaa läikikkäin heikentyä ja siitä tulee tosi klähmäisen näköinen, ihan sama miten pyyhkii. Olen nyt purkamassa koko kauppaa ja saamassa hyvityksen Artekilta, mutta ongelmana on, etten halua mitään muuta pöytää. Mieheni ehdotti, että tekisimme vaihtokaupat niin, että tilalle tulisikin mustapintainen vastaava pöytä. Mutta kuinka hankalahan sitä sitten on pitää puhtaana...? En pelkää siivoamista tai pyyhkimistä, mutta sitä inhoan, jos vielä pyyhkimisenkin jälkeen pinta on epäsiisti. Kiitokset tosi paljon, jos viitsit kertoa teidän kokemuksianne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Suvi, meillä tosiaan on musta pöytä ja olemme saaneet sen ihan hyvin puhtaaksi. Pyyhimme pöydän ruokailujen jälkeen wettexillä tai vastaavalla liinalla. Naarmuja pöydän pinnasta kyllä löytyy ja nehän eivät pois lähde :)

   Poista
 12. Meillä on valkopintaisia ja olipa kerran myös mustapintainen. Valkoinen on laminaattia, musta ikipinta mikä lie, jotain muuta ns. mattaisempi. Siihen mustaan jäi jälkiä tosi helposti, möimme pöydän sittemmin pois. Valkoiset palvelleet jo piiitkälle toistakymmentä vuotta. Pois en vaihtaisi. Alun perfecto pinta muuntuu asteittais,ollen lopulta tasaisesti sameutunut ja näyttää hyvältä. Ei jää lika. Tujuillakim aineilla olen putsannut jälkiä pois, mm. Marjamehu, mustekynä, tussi yms.sotkuja. Entäs jos pyydätte saada toisen valkoisen tilalle? Älkää mustaan vaihtako. Se ei ole niin kova- ja kestäväpintainen kuin valkoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos avusta! Saimme jo kerran uuden valkoisen tilalle ja sana juttu. Outoa jos muuttuu tällä tavalla laikukkaat kautta tasaiseksi...

   Poista
 13. Ihana idea ja hieno lahja! Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
 14. Upea matto. Laitappa kuvia matosta ja pihasta myös :). Tykkään blogistanne ja sen rennosta/ humoristisesta kirjoitustyylistä ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustavasta palautteesta! Laitetaan juttuja tulemaan ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit