Olkkarin huonekaluruletti
Raivostuttava syysflunssa on pitänyt minut sängyn pohjalla koko päivän. Illalla kyllästyin katselemaan makuuhuoneen seiniä ja raahauduin sohvalle. Samalla nappasin muutaman kuvan olohuoneestamme, jossa on pyörinyt huonekaluruletti sitten viime näkemän. Artekin nojatuoli on siirtynyt olohuoneen nurkkaan, mutta pikku lipasto etsii vielä uutta paikkaa. TV seinälle on mietitty myös uutta sävyä, mutta se on todennäköisesti vasta loppusyksyn/talven projekteja.

Tsemppiä viikkoon!

Nuhaisin terveisin, Mervi

Kommentit

 1. Ihanan kotoisan näköistä. Ja tuo matto on kyllä upea!

  VastaaPoista
 2. Paranemisia sinne! Tuolla kyllä kelpaa sairastaa, kaunista on! :)

  VastaaPoista
 3. Mun on pitänyt maalata yksi keittiön pikkuseinä jo reilun vuoden verran, mutten ole vielä edes käynyt katselemassa maaleja - veikkaan, että teidän olkkarissa on uusi väri kauan ennen meitä...

  Parane pian, syysflunssat on kamalia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä miten seinän kanssa käy ;) Syysflunssat on todella syvältä.

   Poista
 4. Ihana matto! :)

  Hei mistä on tuo keittiön läpinäkyvä rullaverho? Tarvitsisin juuri tuollaisia!

  Mukavaa syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Keittiön ja olkkarin ikkunoissa on screenit. Päädyimme tähän vaihtoehtoon, koska halusimme säilyttää ikkunoiden tarjoaman maiseman ja valoisuuden, mutta blokata häikäisyn ja kuumuuden. Screenien kangas on valkoinen of (openeness factor) 16%. Screenit toimitti Gardin www.gardin.fi Pirteätä syksyä! :)

   Poista
 5. Sun blogi on tosi kiva :) Liityin lukijaksi, ja ajattelin linkittää oman blogini myös. Oma blogini on sisustuspainotteinen, ja oon suunnittelemassa omaa sisustusmallistoo, josta kirjottelen sinne välillä. JA siellä on myös arvonta nyt käynnissä!

  http://bytiahenriikka.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Kaunis olohuoneen sisustus. Mistä tuo matto on hankittu. Olen etsimässä juuri tuon näköistä mattoa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit