Lukunurkkaus

Huonekaluruletin pyörteissä Artekin nojatuoli siirtyi olohuoneen keskeltä huoneen kulmaan. Tällä siirrolla meille syntyi kuin itsestään lukunurkkaus. Vanhasta lypsypallista ja aikakauslehdistä rakentui tuolin viereen matalat tasot, joiden päälle voi tarvittaessa laskea vaikkapa kahvikupposen. Vihdoinkin minulla on luonteva paikka myös kaikille sisustuslehdille, tuosta niitä on inspiraation iskiessä helppo selailla. Uusi lukunurkkaus sai minut odottamaan viileämpiä kelejä ja nurkan somistamista syksyisempään asuun. Mielessä välkkyvät torkkuviltit, taljat ja tunnelmavalot. Pehmeää, mukavaa ja lämmintä.

Tiistai terveisin, Mervi

Kommentit

 1. Vanha lypsypalli on kaunis - ja lukunurkkaus viihtyisä ilman vilttejäkin;)

  VastaaPoista
 2. Tuo lypsypalli on niin sympaattinen! Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Kaunista! Näyttää mukavan suojaisalta ja rauhalliselta lukunurkkaukselta, johon mielellään uppoutuisi sisustuslehtien kera :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tytär tykkää istuskella tuossa ipadin kanssa:)

   Poista
 4. Onpa viihtyisän näköinen nurkkaus! Lehtipinot, joita jostain kumman syystä kertoo, ovat kyllä mainioita pikkupöytiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisikin laskea lehtien hinnat yhteen, niin tietäisi mitä tällaiset pöydät kustantaa :D

   Poista
 5. Kauniilta näyttää!
  Heitin sinulle haasteen:
  http://villailona.blogspot.fi/2014/09/blogien-uudet-sisustushitit.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liina! Luin vastauksesi liittyen haasteeseen. Ne oli helppo allekirjoittaa. Katsotaan, jos jossain vaiheessa saisimme tämän tehtyä.

   Poista
 6. Ihana lukunurkkaus! Itse mietin aina noita sisustuslehtipinoja muiden blogiessa havaitessani, että kuinka usein se inspiraatio vanhojen lehtien selailuun oikeasti iskee :-) Tai mistä kaivetaan aika niiden selailulle! Ehkäpä se on vaan tämä oma elämäntilanne (ruuhkavuodet, you know ;-)), joka aiheuttaa sen, että uudetkin sisustuslehdet selataan iltahämärissä hyvin nopeasti läpi ja sen jälkeen ne päätyvät kavereille kiertoon, koska olen todennut, että mun ei tule niitä enää uudestaan avattua. Kaikella hyvällä tämä siis :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ehkä tässä on tärkeintä ajatus ja mahdollisuus lehtien lukuun, jos jostain kummasta extra tunteja vuorokauteen yllättäen ilmaantuisi ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit