Tytön huoneen uudistus
Kolmannen luokan aloittanut tyttäremme ilmaisi vahvan mielipiteensä hieman romanttiseksi sisustetusta huoneestaan. Mikään prinsessaunelma se ei ollut, mutta somisteet ja vanha lipasto tekivät siitä kuulemma "pienen tytön" huoneen. Neiti ilmoitti, että vaaleanpunaisuus saisi nyt mielellään poistua. Blogiyhteistyö Kodin1:n kanssa tarjosi hyvän tilaisuuden projektin starttaamiselle. Lopputuloksen pääset katsomaan Elämäni Koti sivustolta.

T. Mervi & Petri

Kommentit

 1. Kaunis lopputulos! Minäkin jo vähän kauhulla odotan, että kuulen samanlaisia kommentteja, sillä niitä vaaleanpunaisia unelmia on tytöllä kaksin kappalein...

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ajan kysymys vain lienee, milloin toimeksianto tulee :)

   Poista
 2. Tyylikäs ilme, tosi hyvät värit! Varmasti ei heti ala kyllästyttää, kelpaisi hieman vanhemmallekin tytölle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, seuraavaksi pitäisi sitten tuunata pojan huonetta.

   Poista
 3. Onpa makee! Ja heti kypsemmän oloinen. Ai että, olisin itse asunut todella mielelläni tuollaisessa tuon ikäisenä. Sveaborg-juliste on muuten upea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kommentista. Itse olisin ollut tyytyväinen jos olisi ollut edes oma huone tuon ikäisenä :)

   Poista
 4. Todella onnistunut! Mikä olikaan tuo seinän maalisävy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kaikki sävyt löytyvät täältä: http://modernipuutalo.blogspot.fi/2012/03/painike-ja-savykoodit.html
   Harmaa on J487 ja valkoinen G485.

   Poista
 5. Tyylikästä on - tyttö on selvästikin kasvanut kodissa missä sisustaminen vaikuttaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on perinyt sisusteluintonsa ja silmänsä äidiltään. Valitettavasti myös laimean kiinnostuksen siivoushommiin. Lähden imuroimaan.

   Poista
 6. Tuo kettu on niin hieno, useamman kerran sitä hypistellyt, mutta vielä toistaiseksi jäänyt hyllyyn :) Muutenkin näyttää kivalta, täytyy käydä kurkkaamassa muutkin kuvat. Lohduttavaa myös kuulla, että minulla on vielä pitkälti armonaikaa somistella tyttömäisiä juttuja, kun tyttö täyttää vasta vuoden :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin ehditte vielä prinsessaunelmia rakennella :)

   Poista
 7. Ihana toi huopa! Sääli, että meidän koululaisen 120 cm leveään sänkyyn se on liian kapea :(


  Kaunis huone, mutta ihmettelen, missä ne tytön askartelujutut on? Pari kynää ja sakset? Värikynät, paperit? Me ainakin huomattiin,että isompikin pöytä kuin tuo, täyttyy helposti ja LAATIKOSTO on pienen koululaisen huoneessa ehdoton. Muutenkin huone vaikuttaa todella tyhjältä? Vaikka leikkisi harvemmin, niin eikö olisi kiva että kolmasluokkalaisellakin olisi siihen mahdollisuus välillä (lego friends/leikkikeitttö/nukkekoti/leluja)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Askartelujuttuja koitetaan aina väillä siivoilla vanhaan puukaappiin, ja tähän tyttöäkin kannustamme, että ei olisi ihan kaikki aina levällään yhtä aikaa. Tilaa huoneeseen halutiinkin, aikaisemmin oli ahtaan oloinen, turhat karsimalla tuli vähän ilmavampaa. Ja mitä tulee Lego Friendsiin, leikkikeittöön ja nukkekotiin, kaikki nuo ovat olleet, mutta on annettu seuraaville leikkijöille siinä vaiheessa ovat käyneet tarpeettomiksi. Jotenkin tuntuu, että tuo meidän kolmasluokkalainen leikkii itse asiassa aika paljonkin, mutta ei näytä tarvitsevan siihen muoviin puristettuja muotteja, eikä ole erityisemmin koskaan tarvinnutkaan.

   Poista
 8. Löysin tänne blogiinne jonkun KodinYkkösen mainoksen kautta. Tykkään hirveästi teidän sisustustyylistä! Harmi, etten itse osaa toteuttaa samaa tyyliä omassa asunnossa, eikä minulla varmaan olisi varaakaan. Ainakin yleensä kaupoissa tuntuu, että minun makuuni on valitettavasti aina se kaikista kallein vaihtoehto.. Jään nyt seurailemaan kiinnostavaa blogianne. Ja toivoisin, että jos joku uusi sisustushankintanne on selkeästi halpa ja kaikista kaupungeista saatavilla, niin kirjaisitte sen tähän ylös, niin minäkin tajuaisin mennä ostamaan samanlaisen! :)

  VastaaPoista
 9. Aivan ihana tytön huone, kelpaisi minullekkin ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit