Eteinen, pura ja kokoa!

Miehet ymmärtävät tuon otsikon viittauksen puolustusvoimien harjoituksiin. Koska kaipaan niin kovasti armeija-aikoja, ajattelin purkaa huvikseni eteisen Elfat ja kasata uudelleen. 

Loisteputken valossa ei pitäisi kuvata mitään, vaimo oli oikeassa.
No, ei se ihan niin mennyt. Tarina alkaa keväältä, jolloin hoksasin, että eteisen kaapista tulee siistimpi, jos poistamme lattialla seisovan korihyllyn ja korvaamme sen ulosvedettävillä kenkätelineillä ja koreilla. Kuvat vanhasta kokoonpanosta löytyvät tästä.

Tilasin uudet romppeet jo keväällä. Ajattelin, että tuohan on pikkujuttu, ja tarkoitus oli tosiaan hoitaa tämä pois alta hyvissä ajoin ennen kesää, ja yritinkin, mutta eipä onnistunutkaan. Todella suureksi harmikseni huomasin, että olin asentanut seinäkiskot päin sanonko mitä, silloin joskus pari vuotta sitten kun kasasin ensimmäisen kokoonpanon. Aiemmin käytetyt simppelit tasaiset lankahyllyt olivat armeliaampia asennettavia, joten huomasin fataalin virheen vasta yrittäessäni asentaa ulosvedettäviä hyllyjä. Silloin iski hetkellisesti niin sanottu asennusraivo, en tiedä onko miten yleinen tila. Kannoin uudet hyllyt varastoon ja jäädytin projektin kuukausiksi.

Ihan hyvin menee!
No, viikonloppuna sitten vihdoin tsemppasin, purin kiltisti koko aiemman asennuksen ja kiinnitin kiskot uudelleen. Eihän se loppujen lopuksi ollut kuin kolmen tunnin homma kokonaisuudessaan, ja kyllä kannatti. Vielä kun saisi hoidettua tuohon ne edelleen puuttuvat ovet, niin alkaisi olla valmis. Mutta vasta pari vuottahan tässä ollaan asuttu, joten eipä hätäillä.

Terveisin,

Puuhapete

Kommentit

 1. Hauska postaus! Uskoisin että asennusraivo on hyvinkin yleinen tila!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvä jos muutkin tuosta kärsivät. Että en ole ainoa :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Millaisia ovia olette suunnitelleet, vai siksikö vielä vaiheessa? Eteinen täälläkin suunnitteilla, ollut reilustikin pari vuotta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tammiviiluovia suunniteltu, ainakin alustavasti. Talvella voisi tuon vihdoin saattaa päätökseen. Siis ehkä jo tulevana.

   Poista
 3. Raivon kautta tietenkin, ainakin meillä lähes aina kaikki asennushommat. Hyvältä näyttää lopputulos, ja varmasti on käytännöllisempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisipa hauska kuulla muidenkin asennuksista enemmän :)

   Poista
 4. Asennusraivo, loistava termi! Sitä esiintyy meillä jokaisen remppahankkeen yhteydessä ja se purkautuu akuutteina värikkäinä parisuhteen palautekeskusteluina. "Voi v***, etkö voi pitää sitä hyllyä suorassa?" "No koita nyt prkl saada se vähitellen ruuvattua seinään!" :-) :-) :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä :) Täytyyhän sitä asennushommissa vähän tunteita tuulettaa.

   Poista
 5. Hyvä Puuhapete - vaimolle terkut :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit