Ei rauhaa lomallakaan

Vietämme parhaillaan lomaa Vuokatin kauniissa maisemissa. Lomaa on töistä ja muista arjen kiireistä, mutta ei sisustelusta! Ihan sama missä olemme ja mitä teemme, aina pitää kuitenkin ehtiä edes jossain kirpparilla käymään. Jos menee hyvin, ei löydy mitään ostettavaa, mutta nyt ei ollut tuuria mukana.


Tällä kertaa vaimon silmä osui Sotkamon kirrputorilla tällaiseen viehättävään hyvinkin kasarihenkiseen TV-tasoon. Tulee lapsuus mieleen, muistini mukaan tälläinen oli vähintään joka toisessa taloudessa. Nyt sitten meilläkin. Kaiken lisäksi Rouva oli "unohtanut" pankkikortin mökille, joten jouduin vielä kustantamaan tämän hänen "lomalahjansa", niin kuin hän hankinnan esitteli. Onneksi hinta ei ollut kuin 7 euroa.

Mutta muuten loma on mennyt mainiosti. Palataan vielä tunnelmiin myöhemmin, jos saisi jonkun paremmankin kuvan otettua.

Mukavaa viikon jatkoa,

Petri

Kommentit

 1. Mainiota Loman jatkoa teille!! Ps. meillä noita pöytiä on kaksi, samanlainen ku kuvassa oleva ja yksi korkeampi. ;)

  VastaaPoista
 2. Niin muistan minäkin tuollaisen lapsuudesta, enpä olisi uskonut että voisin tuollaiseen ihastua uudestaan. Niinpä vain kävi. Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
 3. Meillä on sama "löytö", joka kustansi kympin. Mukavia nämä vanhat nostalgiset esineet.

  VastaaPoista
 4. Meillä on sama pöytä kellarissa, nostin roskalavalta. Mutta se oli hiukan jostain kohtaa jaloista taipunut, katsotaan tuleeko siitä enää mitään.

  VastaaPoista
 5. Sopii hyvin yhteen SUN string-hyllykön kans ��

  VastaaPoista
 6. Nuo ovat 50-60-luvulta. Meillä on nykyään tuon päällä putkiradio ja hänen vieressään juuri verhoilutetut 60-luvun tv-tuolit.

  VastaaPoista
 7. Tää on symppis. Joskus myös tuli samanlainen kirpparilla vastaan vitosella, mutta kun en vaan millään keksinyt, mihin sen mahduttaisin, niin jouduin jättämään jonkun toisen löydettäväksi.

  Kivaa lomaa :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit