Valoa pärekorissa
Tässä on nyt tullut muutaman postauksen verran ylistettyä miehen viikonlopun asennusputkea. Selaillessani sunnuntaina otettuja kuvia muistin, että teinhän minäkin asennushommia. Katsokaa nyt vaikka tätä. Asensin valot vanhaan pärekoriin. Eikös vaan kauniisti siivilöidy valo päreiden välistä? Viritys toimii tällaisenaan olohuoneessa yövalona.

Valoisaa keskiviikkoa, Mervi

ps. tuo huonekuusi on todella sitkeää sorttia. Sitä ei saa hengiltä millään ilveellä. Toivon sille pitkää ikää, mutta helmikuun loppupuolella kuusi tuntuu jo liiankin jouluiselta somistukselta olohuoneessa. Taidan viedä sen autotalliin tuomaan iloa ja vehreyttä miehen valtakuntaan. Toivottavasti huonekuusi ei päädy yhtä dramaattiseen ratkaisuu kuin edesmennyt oliivipuu. Oliivipuun tarinan voit lukea täältä.

Kommentit

 1. Onpa kiva idea laittaa valot pärekoriin! Näyttää ihanalta ja pärekori saa viimeistään valon avulla ansaitsemansa huomion<3

  VastaaPoista
 2. Luin jostain huonekasvikirjasta, että huonekuusi voi kasvaa kolmimetriseksi! Sehän ei alunperin ole millään lailla jouluinen kasvi ollut, vaan ihan normi huonekasvi. Ymmärtääkseni puhdistaa hyvin kodin ilmaa. Omani on kasvanut reilussa vuodessa jo tosi paljon sekä pituutta että leveyttä. Pidän siitä, se on semmoinen kivan minimalistinen kasvi. Ei liikaa krumeluureja eikä koukeroita. Katsotaan päästäänkö kolmeen metriin. ;-)

  VastaaPoista
 3. Kerrassaan loistava idea! Minä olen haaveillut tuollaisesta samanlaisesta pärekorista lelukoriksi olohuoneeseen, mutta ehkä siitä irtoaisi tikkuja pieniin käsiin. Kaunis se silti olisi!

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva idea kyllä, näyttää oikein kivalta!! :)

  VastaaPoista
 5. elä vie autotalliin -huonekuusi on vanhan perinteinen huonekasvi - :) makee idea tuo valo pärekorissa.

  VastaaPoista
 6. Mulla huonekuusi porskuttaa ja kolmatta vuotta! Uutta kerkkää pukkaa ja vähän on pituuttakin kasvanut, ei kuitenkaan onneksi jättiläiseltä näytä. Siirrän sen aina talveksi ja jouluksi olohuoneeseen, muuten se maijailee missä milloinkin eikä hetkahda vaikka välillä saattaa olla vahingossa ilman vettä pitkänkin aikaa. Ihmeellinen kasvi!

  VastaaPoista
 7. Mukava hento valonkaje, kiva idea!

  VastaaPoista
 8. Nättiä! :) Mikä tuon teidän tumman seinän sävy on? :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit