Koko Iäksi?

Aika rohkeaa ostaa tähän talouteen uusi matto, mutta niin on näköjään emäntä kuitenkin tehnyt. Lomalahja itselleen, sanoo hän. Maton nimi on Koko Iäksi. Tarkoittaa varmaan tuon maton ikää, ei välttämättä kovin pitkäikäinen ole. Koko ikähän se on lyhytkin ikä. 
Aika mukavan tuntuinen on tällainen villamatto, hyvä tässä on köllötellä. Maistuukin varmaan ihan hyvältä. Kuulemma tähän ei saisi nyt sitten pissiä. Voi olla tosi hankala muistaa, kun niin mukavalta tuntuu tassujen alla.


Touhottavat jostain lomasta. En tiedä konseptia eikä kiinnosta, taidan ottaa nokoset uudella matolla. Nokoset on hyvä juttu.

T:Pepe

Kommentit

 1. On se kaunis, tai tietysti molemmat! Mattojen kanssa on vähän sillein, että kestää minkä kestää. Villamatot pysyy yleensä hyvin puhtaana luontaisen rasvansa ansiosta. Tosin meidän vaalea villamatto otti nokkiinsa, kun koira jyysti luuta sen päällä. Sille alueelle jäi selvästi tummempia läikkiä. Ehkä lumetus voisi vielä pelastaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts, rasvatahra vaaleassa matossa kuulostaa pahalta! Toisaalta, elämisen jälkiähän ne ovat ja tekevät kodista kodin ;)

   Poista
 2. Toivottavasti ei käy Pepellä vahinko. Jos käy, muistakaa Vanish Oxi (vai oksu?) Action. T. Herttoniemenrannan Pissan- ja oksunsiivousjoukot

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilja loistavasta muistisäännöstä! Täytyy käydä noutamassa purkillinen Oksu Vanishia :D

   Poista
 3. Niin hauska kirjoitus=) Meillä olen panostanut kahden koiran taloudessa enemmänkin huonekaluihin yms. kuin mattoihin=) Jos se vahinko käy, niin kuin yleensäkin jossain vaiheessa näin tapahtuu, niin tietysti osumakohta on napakymppi. Mieleni tekisi aitoa itämaista mattoa, mutta voi luoja vahingon tapahtuessa en haluaisi joutua elvytykseen=) Tästä syystä olen yrittänyt katsoa huutokauppojen tarjontaa kohtuuhintaisen maton toivossa. Todella kaunis tuo teidän matto kyllä on!
  Pitkää ikää hänelle toivotellen: Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koirilla on ilmiömäinen kyky osua napakymppiin mitä mattoihin tulee. Kovin kalliita mattoja ei tähänkään taloon hankita. Villamatot ovat armollisia ja toimineet kivasti aiempien koirien kanssa. Pidetään peukut pystyssä ja toivotaan matolle pitkää ikää :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit