Uutta makuuhuoneessaJee! Meillä on vihdoin ja viimein makuuhuoneen seinällä koukut. Aiemmin näiden Stropp koukkujen tilalla oli seinään kiinnitetty ruuvi, jossa riiputtelin vuoron perään valosarjaa ja vaatekappaleita. By Lassenin Stropp koukut tulivat siis enemmän kuin tarpeeseen. Helsinki 400 vuotta juliste on hankittu alkuviikon Suomenlinnan retkeltä. Minun oli ihan pakko käydä se ostamassa silläkin uhalla, että myöhästyin melkein lautalta ja aiheutin muulle perheelle ylimääräisiä sydämentykytyksiä.

Seinällä roikkuu hyvin Suomen suveen sopiva vaatekappale, By Pia´s Cashmere Poncho. Käytin vastaavaa vaaleanharmaata ponchoa läpi viime talven. Kunhan kelit muuttuvat astetta syksyisemmiksi laitan täällä blogissa pystyyn arvonnan, josta yksi onnekas voi voittaa omakseen kuvassa näkyvän beigen ponchon. Toivotaan kuitenkin, että vielä on aurinkoisia päiviä jäljellä ennen syksyn viileitä tuulia.


Kesäisin sisustusterveisin, Mervi

Yhteistyö: By Lassen Stropp koukut ja By Pia´s Poncho saatu blogin kautta.

Kommentit

 1. Stroppit ovat kyllä ihqut ja sopivat hyvin tuohon makkarin seinälle :) Tein itse pari tuollaista koukkua keväällä ja ne ovat työhuonekäytössä. Makkariin ne alunperin tein... Täytyy varmaan tilata pari Stroppiakin, sillä käyttökohteita taatusti löytyy!

  Leppoisaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä oikein kätevät koukut, eikä voi ulkonäköäkään moittia. Ihanaa sunnuntaita!

   Poista
 2. Kaunis makkari! Ja ihanat nuo koukut! Juuri tuossa kyselin mahdollisuuksia saada hyllyjä seinälle (tämän kesän aikana), meillä kun tuo asentaminen on seinien haasteellisuudesta johtuen täysin kiinni isännästä.... Ehkä, oli vastaus, lähtisinköhän ostamaan hyllyjä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ehkä ole sama kuin kyllä? Ehdottomasti lähdet ostamaan niitä hyllyjä:)

   Poista
 3. Tuolle poncholle olisi tänä kesänä ollut jo aika paljon käyttöä, harmi kyllä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Toivotaan, että elokuu yllättää vielä positiivisesti mitä keleihin tulee :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit