Väriä vaihtava seinä

Reilu vuosi sitten maalattiin tuo mustaksi. Olisiko ollut joku puoli vuotta sitten, kun piti kasata Stringi-siihen seinälle. Hieman piti huulta purra, kun vaimo ilmoitti, että nyt pitäisi taas väriä vaihtaa. Eli Stringi pura, seinä maalaa, Stringi kokoa. Selvä.Eipä siinä sitten muuta kuin hommiin. Musta vaihtui aika paljon kevyempään, vaalean vihreään sävyyn. Vaimo sanoi, että tämä on vähän tällainen veden vihreä. Jos vesi on tuon väristä, silloin ei ole kyllä kaikki hyvin minun mielestäni. Maalikaupan lisäksi käytiin myös Vepsäläisellä hakemassa alemmassa kuvassa näkyvä nojatuoli, jossa tätäkin juttua kirjoitan. Ensimmäinen istuskelukaluste sohvan lisäksi jossa viihdyn. Ja kivasti tuolleen vähän syrjässä ja nurkassa, vetäydyn tänne mielelläni. Toivotaan, että koira ei innostu maistelemaan. Uhkailin jo, että jos hän noita karvoja nyppii, korvaan kaikki menetetyt karvat hänen turkillaan.


Aiemmin esitellyn kohteen lisäksi maalasin käskystä myös portaiden yläpäässä olevan kylppärin seinän. Taulujen tilalle tuotiin aikaisemmin eteisessä ollut Ikean peili.

Siinähän se yksi päivä taas sitten meni mukavasti sisusteluhommissa. Kiva, kun meillä on tällainen "yhteinen" harrastus. Ensi viikolla töihin, mikä on ihan hyvä, ettei innostuta harrastamaan liikaa. 

T: Petri & Mervi

ps: Aika paljon on näkymä vuodessa muuttunut, täältä löytyy kuvat reilun vuoden takaa. 

Kommentit

 1. Kivalle näyttää!
  Olis oikeen kysymyskin. Mikä tuo kuvissa oleva lattia on? Onko laminaatti vai parketti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Parketti on Timberwise, harjattu, öljyvahattu tammi cream.

   Poista
 2. Tosi tyylikäs tämä väri! Ja hengissä selvisit Stringin kanssa säätämisestäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, joo, helpompi oli koota toisella kerralla kuin ensimmäisellä :)

   Poista
 3. Kaunista on taas. Näitä postauksia lukiessani saan vähintäänkin hymyillä. Mieheni kyselee välillä olisiko jotain hauskaa luettavaa, taitaa raukka samaistua!

  VastaaPoista
 4. Meillä ei taitais onnistua tihesti vaihtaa seinän väriä, jos pitää kaappi purkaa. Merviä lykästänyt :) :) :)
  Kauniilta näyttää teidän olohuone, ihanat värisävyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti nyt tuo sävy säilyy jonkun aikaa :)

   Poista
 5. Meilläkin saisi olla tuo samainen yhteinen harrastus ja annoinkin juuri tänään puolisolle noottia, kun ei kuulemma sisustusliikkeiden kiertely innosta. Sisustaminenhan on koko perheen asia! ;)

  VastaaPoista
 6. Meillä ei kyllä toimi noin tuo "yhteinen harrastus", jos minä 10 vuoden jälkeen olen sitä mieltä, että seinien väriä pitäisi kyllä uudistaa, niin isäntä sanoo siihen, että hyväthän nuo vielä on :/

  VastaaPoista
 7. Raikkaan näköinen, erittäin hyvä muutos.

  VastaaPoista
 8. Mua niin naurattaa tämä juttu. Ja siis ihana sävy ja kaikkea kaunista taas tuossa tilassa. Mutta en voi olla hymyilemättä tälle tilanteelle, joka kuulostaa aivan liian tutulta :D Mukavia hetkiä yhteisen harrastuksen parissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukavia hetkiä riittää varmasti jatkossakin.

   Poista
 9. Tutulta kuulostaa :) ja tuo väri on todella hyvä! Minulla ei ole kuulema enää seinien maalausoptiota... Ainakaan useaan vuoteen- pahus. Kiinnitin myös huomiota lattiaan, olen suunnitellut meillekin Timberwisen lattiaa sitten joskus kun vaihdamme, tuo sävy näyttää kauniille. Pidän muutenkin kodistanne, se on tyylikäs ja aikuinen. Siinä on sellaien selkärangasta tuleva pysyvyyden tunnelma vaikka uudistuukin ajoittain. Kerroksellisuus näkyy eikä kaikkia valintoja ole tehty sillä turvallisimmalla vaihtoehdolla.

  VastaaPoista
 10. :) :). Sanokaahan millä keinoilla saisin omankin mieheni yhtä innokkaasti kokoamaan ja purkamaan hyllykköjä? Maalauksen voisin hoitaa itse:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voi valitettavasti kertoa julkisesti! Sorry :)

   Poista
 11. Kaunis sävy. Muistatteko koodin/nimen? Kiitos ��

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit